Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi lehet a baja a Garelli...

Davidkaa147 kérdése:

Mi lehet a baja a Garelli robogómnak?

Figyelt kérdés

A motor több mint 1 évet állt ékszíj szakadás miatt, de semmi baja nem volt azon kívül hogy nem volt rajta ékszíj erős megbízható volt.Most szereztem ugyan olyan méretű ékszíjat amilyen a másik is volt de egyszerűn nincs a a motorba erő.Indulni indul szépen de adok neki egy kis gázt egyből fulladozik.Már a karburátort kitisztítottam többször is de semmi. Egy videót is készítettem hátha valakinek van valami ötlete mert már teljesen tanácstalan vagyok.

http://www.youtube.com/watch?v=Zn-r6nM1Z9s

2013. ápr. 2. 20:09
 1/3 anonim ***** válasza:

Hali!

Mindent jól raktál benne össze ?Mármint a karbiban?

Én arra tippelek hogy nincs jól beállítva a levegő-benzin keverék.Beállítása:levegő csavarral megkeresed azt a pontot ahol a legmagasabb lessz a fordulat,majd ha megvan ez a pont(ezeknél jól halható) akkor ehhez állítod be az alapjáratot.

Lehet még az is a baj hogy a szivatód nem jó vagy az hogy meleg de jó és úgy marad,lehet a súbertűvel is gond ha rossz helyre akasztottad.Azzal is lehet probléma ha überpiszkos a légszűrő.gyertyát 10ezrenként cserélni kell benne!

Legutóbb egy kis yamahánál volt ugyan ez a probléma,ott a karbit kellett kitisztítani mert le volt mohásodva-ezt kompresszorral benzinnel és fogkefével ki lehetett szépen pucolni.Összeraktam nem volt tökéletes,beállítottam majd ment mint a golyó! :)

Ez 90% hogy karburátor probléma.

Sok sikert a javításához!

Üdv!

2013. ápr. 2. 21:19
 2/3 anonim ***** válasza:

Legelőször azt mondanám hogy főfúvóka dugulása van, de már pucoltál karbit. Pucold meg mégegyszer! :D

A gyújtásra nem tippelnék mert alapjáraton szépen ketyereg.

Ellenőrizd hogy kap-e elég levegőt. Nincs eltömődve a légszűrő? A benzincsap átenged elég benzint?

Vagy az is lehet hogy simán fázik. Nincs bemelegedve. Alapjáraton járasd 10 percet és utána próbáld felpörgetni. Ha nem megy cserélj gyertyát.

2013. ápr. 2. 21:23
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat is első sorban. A légszűrő bajt én kizárnám mert a videón nincs is fent és az tiszta is.a szivató az lehet mert abba megy 1 kábel és nem tudom hogy mit csinál vagy működik e. Hogy ha a szivatót kiveszem akkor az folyamatosan szivatni fog vagy nem csinál semmit?
2013. ápr. 2. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!