Lehet olyan, hogy egy kocsiban a balesetnél nem fújódik fel a légzsák?
Figyelt kérdés
2009. nov. 7. 22:11
1/6 anonim válasza:
Ha nincs is mi felfújódjon, akkor előfordulhat, de ha meghibásodott akkor is... mondjuk ma olvastam h a dacia logan-ban és a nissan x-trail ben nem időben fújódik
2/6 anonim válasza:
Számomra is hihetetlen, de velem is megtörtént. Ráadásul a kocsi is totálkáros lett. Azt mondták azért nem nyílt ki, mert az ütközés ereje és iránya nem volt elég erős illetve nem középen(előről) találta el az autót.
3/6 tamasoft válasza:
Attól, hogy baleset következik be, még nem biztos, hogy fölfújódik. Általában ahhoz elég erős ütés kell, hogy beinduljon a légzsák is. Gondolj bele Budapesten a körúton araszolsz 5 km/h sebességgel, és hátulról neked koccan valaki 8 km/h sebességgel, ez egy baleset, mégsem lenne jó, ha a légzsákod elműködne.
Ha nem erre gondoltál kérdezz pontosabban.
4/6 anonim válasza:
Én is kb. 10 fokban, a jobb elejével ütköztem, 50-nél, és nekem sem nyílt ki! Később kellett felrobbantani, hogy legyen mit mutogatni a biztosítónak!
5/6 anonim válasza:
elvileg nem is kéne pont középről, anélkül is fel kéne fújódnia... Am leírnátok milyen autótok volt?
6/6 anonim válasza:
Ja a légzsákokban a patronnak 5-6 év a szavatossági ideje, aztán csere kéne..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!