Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lehet olyan, hogy egy kocsiban...

Lehet olyan, hogy egy kocsiban a balesetnél nem fújódik fel a légzsák?

Figyelt kérdés
2009. nov. 7. 22:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha nincs is mi felfújódjon, akkor előfordulhat, de ha meghibásodott akkor is... mondjuk ma olvastam h a dacia logan-ban és a nissan x-trail ben nem időben fújódik
2009. nov. 7. 22:18
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Számomra is hihetetlen, de velem is megtörtént. Ráadásul a kocsi is totálkáros lett. Azt mondták azért nem nyílt ki, mert az ütközés ereje és iránya nem volt elég erős illetve nem középen(előről) találta el az autót.
2009. nov. 7. 22:20
 3/6 tamasoft ***** válasza:
77%

Attól, hogy baleset következik be, még nem biztos, hogy fölfújódik. Általában ahhoz elég erős ütés kell, hogy beinduljon a légzsák is. Gondolj bele Budapesten a körúton araszolsz 5 km/h sebességgel, és hátulról neked koccan valaki 8 km/h sebességgel, ez egy baleset, mégsem lenne jó, ha a légzsákod elműködne.

Ha nem erre gondoltál kérdezz pontosabban.

2009. nov. 7. 22:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Én is kb. 10 fokban, a jobb elejével ütköztem, 50-nél, és nekem sem nyílt ki! Később kellett felrobbantani, hogy legyen mit mutogatni a biztosítónak!
2009. nov. 7. 22:25
 5/6 anonim ***** válasza:
elvileg nem is kéne pont középről, anélkül is fel kéne fújódnia... Am leírnátok milyen autótok volt?
2009. nov. 8. 10:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Ja a légzsákokban a patronnak 5-6 év a szavatossági ideje, aztán csere kéne..
2009. nov. 12. 01:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!