Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Olyan autót szeretnék ami...

Olyan autót szeretnék ami fiatalos és elérhető áron van. Milyet ajánlotok?

Figyelt kérdés
2009. nov. 7. 20:01
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

a corsásnak gratula, fasza párosítás azzal a motorral, csak szerintem magyarisztánban nem éri meg, annyira jó gázolajat nem kapni bele mint kéne. De attól még jó.

Hát kérdezőnek meg egyszerűen szétnézel a keresőben ár, méret évjárat szerint aztán kiválogatod ami tteszik, nem lehet kívülről eldönteni hogy valakinek mi a jó mi nem. Nekem pl nem kéne fiatalos autó hanem univerzális. Ha választhatnék fehér vagy királykék kombi F-astra lenne 1.4 8V motorral.

2009. nov. 8. 09:07
 12/20 anonim ***** válasza:
opel calibra, astra F kicsit megtuningolva, golf II vagy III, régebbi bmw
2009. nov. 8. 11:19
 13/20 anonim ***** válasza:
Hát igen a jó öreg Calibra. Nekem nincsenek előítéleteim az autókkal szemben de amikor meglátok egy fiatal srácot a kájhacsővel felszerelt szanaszéthajtott,kicicomázott Calibrájával akkor elég nagy szánalommal telít el. Inkább járnék egy zsigulival mint azzal... Golfot nem ajánlom mert szerintem lomhák,ha csak nem GTI-t veszel. Vagyhát kinek mi a lomha.:D Nem vagyok japán mániás én nekem is német van,de szerintem maradj a Japán autóknál. Bmw-meg szerintem ha 1 milla alatt akarsz autót akkor nemigazán ésszerű döntés. Corsas voltam.
2009. nov. 8. 11:44
 14/20 anonim ***** válasza:
Egy fekete 3 ajtós régiswift mióta nem fiatalos???
2009. nov. 8. 11:53
 15/20 anonim válasza:
Renault Clio párti vagyok. szerintem szerethető. :)
2009. nov. 8. 12:18
 16/20 anonim ***** válasza:

bmw e36 coupe.

amugy valaki irta, hogy a honda civiccel milyen jol lehet vagizni.... és hogy kell azt vele?csak egy fos tömegauto, semmi extra, kicsi is, egyszerü is mint a bot, a formaja olyan tipikus japan, se nem szep senem csunya, csak VAN!

2009. nov. 8. 12:49
 17/20 anonim ***** válasza:
124-es Merci, régi, de megbízható, senkinek egy rossz szava nem volt rá :)
2009. nov. 8. 16:19
 18/20 anonim ***** válasza:
Moszkvics 2140?fiatalos csak 20éves
2009. nov. 8. 17:48
 19/20 anonim ***** válasza:
Golf IV sportkipuval, sötétített üveggel, alufelnivel :P
2009. nov. 8. 18:48
 20/20 A kérdező kommentje:
Nézelődtem...am. köszi az ötleteket. Az A vectra jó választás? 1.8-as 5 ajtós
2009. nov. 9. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!