Melyiket válasszam?
Hát, pont bedobtál két olyan vasat, amik közül nem lehet választani :-)
Ha a 97-es évjáratot (+ / - 2 év) használat szempontjából a következő autók megbízhatóság és viselkedés szempontjából ugyanolyan jók:
- Mitsubishi Colt
- Nissan Almera
- Honda Civic
- Coyota Corolla
Mindegyik egy frankó japán vas.
De ha rám hallgatsz, a 6 gen Civicet választod. Hogy miért? Mert nekem is ilyen van és szeretem :-D
Húha, ez tényleg nehéz döntés, jól mondja az előttem szóló. Egy kategória, nagy eltérés nincs, japán mindkettő, fenntartás és fogyasztás is azonos szinten van... én nem tudok különbséget tenni. Azt vedd meg, amiből jobb állapotút találsz.
Amúgy az, hogy angol verzió, mit jelent? Mi különbözik?
Ilyen fajta Civic, ezt már Angliában szerelték össze elvileg. A Colt még japán összeszerelésű.
Nekem '95-ös Coltom van. Csak ajánlani tudom, de kezdő vagyok és nincs sok tapasztalatom szóval nem ér sokat a szavam :)
Én szeretem mert nem fogyaszt olyan borzasztó sokat, elvileg igénytelen (a jó értelemben), és nem utolsósorban szerintem könnyű vezetni, mindent látok, könnyen manőverezhető számomra. Pörgős kisautó, én nem bántam meg hogy ezt választottam.
Persze valószínűleg a Honda is ugyanilyen jó, szóval én azt venném amelyikből szebbet találok vagy amelyik jobban tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!