Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi kopog a kocsi motorterében?

Mi kopog a kocsi motorterében?

Figyelt kérdés

Ha 3-ba rakom(teljesen mindegy mennyire precízen)

van h ad egy kopogó hangot.

Olyan mintha a lemez leérne vagy valaki belerúgna és elsőre hangosabb, aztán ahogy beleng egyre halkabb.

Tudom ez most gyerekes lesz, de "TÖtötőtö"

A váltóolaj minimumon van lehet ez a baj?

2013. szept. 27. 16:49
 1/4 anonim ***** válasza:

Bármi lehet. Nekem például a motorháztető kitámasztó pálca kopog. Lehet látni, le is koptatta a dukkózást, és nem rozsdál meg ott a lemez, mert állandóan ott ugrabugrál az a szarvas.

Vidd el a kocsit futóműveshez, rázza meg, és ha nem kotyog-lötyög az eleje, akkor fütyülj a hülye kopogásra! Egy öreg autónak mindig vannak efféle szívhangjai. Nekem pl. volt egy 131-es fiatom, aminek egyszer szerelés közben beejtettem egy 8/9-es villáskulcsot az egyik tartóüregébe, és nem is tudtam kipecázni, ott ugrált, zörgött, amíg csak megvolt az autó. :)

2013. szept. 27. 19:01
 2/4 A kérdező kommentje:
Kössz!
2013. szept. 28. 12:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Kérdés az, hogy a váltás ideje alatt hallani vagy miután berakod 3 ba kuplungot már nem nyomod és mész 3 ba akkor hallani ? Ha a váltáskor hallani akkor az nem gond, nekem is hallatszik valszeg a váltó kopott már, vagy váltó olajat kell cserélni stb. Amúgy meg más miatt nemtudom miért lenne ilyen hangja.
2016. júl. 22. 23:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Esetleg diesel és azért van olyan hangja.
2016. júl. 22. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!