BMW e30 személyautómhoz szereztem elektromos ablakemelő szerkezetet előre is meg hátra is tehát sedan az autó. Beszeretném rakni szerkezetileg előre is meg hátra is csak nem tudom hogyan álljak neki? . Kárpitot meg mindent leszedtem már.
Figyelt kérdés
2013. szept. 26. 19:18
2/6 A kérdező kommentje:
pontosan ilyenek az enyémek is.
2013. szept. 26. 19:20
3/6 A kérdező kommentje:
2013. szept. 26. 19:23
4/6 A kérdező kommentje:
Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat.
2013. szept. 26. 19:24
5/6 anonim válasza:
Bizonyára kell faragni az ajtókon, hiszen valahogy csak fel kell csavarozni a cuccot! Javaslom, hogy nézz meg pl. bontóban egy elektromos ablakos ajtót (pontosabban kettőt), hogyan van felszerelve, mert az is lehet, hogy nem lehet egyszerűen betenni!
A kapcsolók amiket linkeltél se teljesen egyformák, hiszen a gyárin 6 csatlakozó van, míg a másikon csak 5!
Ami még hiányozhat az a vezérlő modul ami - ha jól gondolom - szükséges lesz!
Szerintem jobban jártál volna egy utólagosan beépíthető univerzális szettel!
6/6 anonim válasza:
Akkor a BMW olyan mint a Trabant??? Kézi hajtányos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!