Hol tudom megérdeklődni?
Figyelt kérdés
Vettem egy autót, amin még a hagyományos ablakemelők vannak.
Ha lehetséges, akkor szeretnék elektromosat beszereltetni.
Ezt hol tudom megérdeklődni, hogy lehetséges-e ?
Autószerelőnél, vagy autóvillamossági műhelynél ?
2013. szept. 3. 19:40
1/3 anonim válasza:
Szerintem autószerelőnél, mert a legtöbb kocsinál az ajtóban benne vannak már a vezetékek gyárilag, csak ugye nem mindegyik azonos felszereltséggel került eladásra.
2/3 anonim válasza:
18-20 ezer Ft-ért vehet univerzális szettet, amit akár az utcán is beépíthetsz! Pár szerszám és némi kézügyesség kell csak hozzá:
3/3 anonim válasza:
Van sok műhely, ahol autóvillamossági szerelők riasztó, központi zár és ablakemelő beépítéssel is foglalkoznak, olyan helyen érdeklődj!
A gyári szett biztos jobb, de ahhoz több cuccot kell megvenni: Az oldalüvegeket (mert legtöbbször más mint a kézi), a mechanikát, ajtókárpitokat, kapcsolókat, kábeleket.
Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!