770mm vs.810mm motor ülésmagasság?
Figyelt kérdés
188-189 cm vagyok kb és első motoromat venném meg újonnan a 125ccm kategóriából. Az a gondom,hogy az olcsobb motorok,pl keeway rkv 125 csak 770mm ülésmagassággal rendelkeznek,szerintetek ez nem lesz túl kicsit,kényelmetlen nekem,mert a forgalmazó azt mondta,neki kényelmes ennyi cm-vel. Ott van a gyönyörű ktm duke 125 810mm ülésmagasságával viszont az kétszer annyiba kerül(1.2 millió) ami azért jelentős különbség és ennyit meg főleg nem akarok egy kismotorra költeni2013. szept. 25. 19:29
1/2 Toborc válasza:
1. vegyél használtan.
2. elmész megnézni a motort és ráülsz. gurulsz vele egy kicsit hogy ugy milyen ha alábtartón vana lábat.
3. sztem nem az a 4cm fog változtatni vmit.
nézhetsz honda cbr 125öt is vagy yamaha ybr 125 hasonló tipusú gépek. az ülésmagassaguknak meg nézz utána. de minél magasabb a motor annál magasabban van a súlypontja igy nehezebb irányitani! nem azt mondom h lehetetlen :D na sok sikert
2/2 anonim válasza:
Relatív mi kényelmes és kinek. Nekem a Honda XR olyan magas , hogy csizmába csak a talp eleje ér le és még lehetne magasabb , de nekem így kényelmes pedig én is 190 cm vagyok. Neked kell tudni , hogy mi kényelmes , ki kell próbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!