Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyire veszik szigorúan,...

Antal Tomi kérdése:

Mennyire veszik szigorúan, hogy nem vihetek személyt kezdő jogsival?

Figyelt kérdés

2013. szept. 25. 19:24
 1/6 anonim ***** válasza:

Rendőrje válogatja. Amúgy ember legyen a talpán ha valaki egy beöltözött sisakos emberről megtudja mondani hogy a zsebébe lévő jogsi mennyi idős anélkül hogy igazoltatna.

Meg szerintem az se mindegy hogy 125 s Mz vel araszoltok vagy 1.2 mas gsxr el hasítasz 2 személlyel.

Ja és ne ilyesztegesd a csajokat halálra mert az életbe fel nem ülnek mögéd még egyszer!.. XD

2013. szept. 25. 19:30
 2/6 A kérdező kommentje:
250-es mz-vel "araszolnék".
2013. szept. 25. 19:36
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha ne adj Isten beleszaladsz valószínűleg pénzbírság. Nem nagyon szoktak már szimplán ejnye-bejnyézni, sajnos!
2013. szept. 25. 20:05
 4/6 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem sajnos.
2013. szept. 25. 20:54
 5/6 anonim ***** válasza:
#4-es, te is esetleg a saját élményeidre alapozol? :D
2013. szept. 25. 21:36
 6/6 anonim ***** válasza:

4-es vagyok.

Részben. Sokat járok forgalomban és nem szeretném, hogy egy friss jogsis valamitől megijedjen és "beboruljon" elém, főleg többedmagával, még akkor sem, ha nem repeszt 100-al.

Autósoknál sem tartom helyesnek, hogy a jogsi kézhez kapásától kezdve azonnal mehet arra, amerre akar és úgy, ahogy akar. Tudom, ezt nehéz lenne kontrollálni, de akkor is ijesztő néha, hogy látszik az autóson, hogy 3 napja van jogsija, mert olyan bátortalanul, vagy épp eszetlenül vezet...

Persze, nem véletlenül kapnak jogsit az emberek, de azért valljuk be, nem árt egy kis rutint szerezni, mielőtt másokat is viszünk magunkkal.

2013. szept. 26. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!