Tudtok mondani mi legyen az elsó robogom?
Robogóban szerintem a Yamaha a legjobb. Yamaha Jog 2T elég jó a kategóriában,bár a kis robogóknál jobb a nagytestű 50 ccm. Biztonságosabb. Ha meg tudod ülni,akkor jobban jársz mint a "legyen a lábam közt valami" robikkal. Árfekvés azért lényeges. Suzuki Sepiát ne vegyél semmikép,mert totál felhúzott a motorjuk,és kínai köpködőt sem,bármennyire is csábító az immobiliser meg a többi haszontalan cucc benne..
Ha igényes gépet akarsz,a burkolat,elektronika legyen jó,mert a rossz motort olcsóbban lehet megcsináltatni mint azt amelyik jól megy de szarul néz ki. Egy külsőleg leharcolt Yamahát háromszoros áron tudsz megjavíttatni,mint azt amelyiknek a motorjával van a probléma. Én sajnos beleestem egy ilyen csapdába. A blokkot 30 ezerből teljesen fel tudták volna újítani,a kasznira és a villamos bekötésekre 70 ezer forint kellett volna. Itt a külcsíny drágább mint a belbecs. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!