Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vajon sok ember vezet jogsi...

Vajon sok ember vezet jogsi nélkül régebb óta?

Figyelt kérdés

Ismerösöm-nek van jogsi, minden rendben van, nem szabálytalanodik, sose volt balesete, és 3 éve mégcsak rendör megse állította. És azon gondolkoztam, ha nem száguldoznék, nem lenne balesetem, nem lenne lopott a kocsi, senkise dobna fel, és nem igazoltatnának, szabályosan vezetnék, akkor simán vezethetnék jogsi nélkül? Van/volt már valaki igy?

Persze nem fogok jogsi nélkül vezetni, eszetekbe se jusson leszolni, csak kiváncsiság!!!

2009. nov. 6. 18:27
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a cigányok egy részének se jogositványa nincs, se müszakija nincs a kocsijának, természetesen zöldkártyája sem. A többit képzeld hozzá!
2009. nov. 6. 18:51
 2/8 anonim ***** válasza:
79%
én jogsi nélkül vezettem miközben tanfolyamra is jártam hogy letegyem és elkaptak eltiltottak még a vizsgáztatástol is és 8 hónapot vártam amire levizsgázhattam és megkaptam a jogsimat. nem éri meg. ráadásul énis ovatosan vezettem átlagos suzukival és a penny market parkolójában igazoltattak....ráadásul 5 évig látszik ez a feddhetetlenségi bizonyitványba éshát ugye ilyen előélettel még dolgozni se vesznek fel...
2009. nov. 6. 19:09
 3/8 anonim ***** válasza:
79%
egy alkalom jogsinélküli vezetésre 40.000 a büntetés. És mikor elkaptak még hazafelé egyszer m,egálitottak mert másik városbol este gyalog ugye nemlehet hazajönni igy lett egy penny market-utcai ügyem meg egy másik igy 2*40 ezerbe fájt. innentől tetudod megéri e. Nem hagyják ki az alkalmat, nem engednek hazamenni anélkül h ujra megne büntessenek. Prémiumot kapnak az ilyen okosok lekapcsolása után ....
2009. nov. 6. 19:12
 4/8 anonim ***** válasza:
én úgy jártam motorral a motorosjogsira :D
2009. nov. 6. 19:26
 5/8 anonim ***** válasza:
79%

énsem szabálytalankodok, nem száguldozok, minden oké velem, de a rendőrök mégis előszeretettel állítanak le. 1 héten volthogy 2szer is.

ez nemazon múlik h mennyit szabálytalankodsz, hanem csak "szerencse"

2009. nov. 6. 19:55
 6/8 bary79 ***** válasza:

Murphy törvénye itt érvényesülne. Biztos, hogy hamar belefutnál egy spontán igazoltatásba, persze lehet, hogy te nem vagy olyan peches, mint én.

Meg állandóan paráznál, hogy mikor vesznek ki. Jobb nyugodtan papírral a zsebedben, hidd el, magamról tudom.

Én motorral is jártam jogsi nélkül egy darabig, de azzal volt némi magabiztosságom a teljesítményfölény miatt :)

De sokkal nyugisabb papírokkal, és valóban rendőrnek a színét sem látom!

2010. febr. 20. 12:33
 7/8 anonim válasza:

Egyszer vezettem másfél métert a saját kertünkben. :D Még ha csak tolták is, én meg tekertem a kormányt.

Viccet félre téve: megdöbbentően sokan vannak és ami furcsa, hogy valahogy sosem kapják el őket.

2010. febr. 20. 19:58
 8/8 anonim ***** válasza:

Én is szoktam néha úgy vezetni.Persze megvan a jogosítvány ,de ha megyek haverokhoz és isznak akkor inkább hazaviszem én őket papírok nélkül és legyen max bírság mint ,hogy ők vezessenek és akár meg is ölhetnek valakit.

Amúgy meg szerintem nem érné meg évekig kockáztatni.

Ha jól tudom a rekord:62 évig vezetett jogsi nélkül.

Véleményem szerint valahogy ki lehet préselni egy jogsi árát valahogy.És 1 jogsi ~120,000 a bünti meg 40,000/igazoltatás.

Én is évek óta vezetek ,de még soha sem intettek le kivéve 1x amikor pont köntösben siettem ,de megláttak és mondták ,hogy kérem haladjon tovább:D

2010. febr. 20. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!