Lancia Delta jó autó?
Mi a véleményetek róla.
Megbízható autó-e?
Drága-e hozzá az alkatrész?
alkatrész ugyanannyiba kerül utángyártottban mint bármely máshoz,megbízhatónak a sima 8szelepesek frankók,a 16osok a turbósokat inkább hagyd.
egyébként mutatós,sportos tipikus olaszos autó.
a gömbölyűnek már nincs egyénisége 1993-
Hogy jó autó-e??? Az enyém 25 éves, és imádom. Kényelmes, piszok jól fekszi az utat és simán tudok előzgetni, még nagyobb sebességnél is (1.3 benzin). A fogyasztása sem rossz, vegyesbe 6,5 literből kijövök.
Az alkatrész abszolút nem drága, mivel majdnem minden kompatibilis valamelyik FIATtal, ezenkívül mindenből van után-gyártott, illetve bontóban is lehet nézelődni. Szerencsére sűrűn nem vásárolgattam hozzá semmi, nem sok bajom volt vele. Pedig hosszú utakra járok... Néhány rozsdafolt, ennyi az összes baja, de ez a korral jár:)... Mondjuk csak ajtón-küszöbön-sárvédőíven kellene javítgatni, az alváz nem rohad.
Nekem amúgy külsőre is bejön(lehet, hogy rossz az ízlésem:D...)!
Ku... jóóóó!!!
Az új típushoz érdemes donorautót venni Ausztriából 60 -80 ezer Ft. A régi pedig az előttem szólók szerint...
És nem egy stílustalan Opel, öreguras, szögletes VW, vagy egy összevissza harmatgyenge nép-Ford, spártai japán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!