Gázha nekem 18 évesen tetszik a fiat panda autó, és azt akarok és nem sportkocsit, mert az nemtetcik, és fiú is vagyok?
mondanám hogy nem gáz de igazából a fiatal társaid szemébe valószínű hogy gáz lesz,érettebb embereknél már nem.
a panda egy olyan semmilyen autó,rendes terepre nem vinném de utcára szintén nem választanám.
ha neked tettszik akkor nyugodtan vedd meg,ne foglalkozz másokkal de azért vétel előtt gondold meg ne hamarkodd el valamit tájékozódj hogy mire kell figyelni náluk.
azt egyébként honnét szedted hogy más sport kocsit akar?
mondjuk nagyot nem tévedsz mert akarni lehet hogy akarnak de venni már kevésbé vesznek.
egyből eszembe jutott egy vicc :
Fiam te b*zi vagy? Nem apa!!! Hercegnő! :D:D
am meg azt vegyél ami tetszik , ha neked egy sárga fiat panda kell akkor vegyél azt engem nem zavar
Egy kérdés: a régi vagy az új tetszik? Nekem speciel a régebbi szebb, a kockasága miatt. :)
Már miért lenne gáz? Ne foglalkozz mások véleményével, ha ez tetszik, hát ezt vedd meg.
Amúgy a Panda nem egy rossz kiskocsi, én is elfogadnám mindennapos használatra.
Napkirály !
Nagy tévedésben élsz , a Fiat Panda nem rozsdásodik . A kritkus helyeken cinkkel kezelték . 15 éves Pandám vagy , korrodálás pedig nincs sehol . A volt '85 - ös évjáratu Fiat Uno autóm , az rozsdásodott rendesen . Annyit még , hogy 14 éves autó és még nem volt meghibásodás sem .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!