Miért vesz az emberek nagy része benzines autót ha a dizel kevesebbet fogyaszt és könnyebb is vezetni?
9:
Mondjuk a legtöbb ember eleve nem pörgeti a benzinest sem magas fordulatszámra, mert különösen egy gyenge motor elég sokat eszik ott.
"9:
Mondjuk a legtöbb ember eleve nem pörgeti a benzinest sem magas fordulatszámra, mert különösen egy gyenge motor elég sokat eszik ott."
Viszont egy dízelnek három év sem elég bemelegedni, tehát városba kilőve. Ilyenkor ugyebár korántsem eszik keveset. Egyébként pedig normál fordulaton nem eszik sokkal többet egy benzines. Annyival biztos nem, hogy rövid távon megérje a dízel. Aki meg versenyezgetni akar, az úgyse dízelt vesz, mert baromság.
"Érdekes nekem is dízelem van de egy darab kormot nem láttam csak annyit amennyi minimálisan ott van a kipufogócsőben."
A te dízeled akkor biztos álommal és rózsaszínű csíkokkal megy.
"valahogy megelégeltem a benzinesek sz.rakodásait."
Tudod... Ilyeneket csak azok állítanak, akik 20 éves benzineseket vezettek eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!