Dejong kérdése:
Sajnos nincs garazsom, valaki valami jó autóponyvát ajánlani? Ami tényleg véd a fagy és a tél ellen?
Figyelt kérdés
2013. szept. 22. 10:04
1/3 anonim válasza:
az a baj, hogy a fagy ellen nem véd, a tél ellen sem, max a hó és a jég ellen de a ponyva nagyobb kárt tud okozni, ha odafagy. Én nem ajánlom. Nekem és faternak is kint szokott lenni a kocsi, és semmi baja sincs tőle.
2/3 Sinead válasza:
Ha van helyed felállítani, én ilyet vennék a helyedben ponyvával: [link]
3/3 anonim válasza:
Tavaly télen nekem sem volt még garázsom. A fagy nem okoz különösebb problémát az autóban, ellenben a nedvesség igen.
Az Auchanban vettem 5000Ft-ért egy ponyvát, ami teljesen bevált. Előtte vettem a Lidl-ben is, pont akció volt. Na azt még aznap visszavittem, mert kb olyan volt mint a szita. Ki se bontottam, csak egy kis helyen megcseppentettem vízzel, amit azonnal átengedett. Ugyan ez volt a helyzet egy nem is túl olcsó, 15.000Ft-os ponyvával, amit a conrad.hu-ról rendeltem. Szintén ment vissza feladónak, a pénzt meg visszakértem.
Még arra érdemes, figyelni, hogy ha napokig nem használod az autót, pár naponta érdemes egy-két lehetőleg napos órára levenni a ponyvát, mert befülledhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!