Nem tudom mit lehet tenni ez ellen?
sziasztok!
Segitséget szeretnék kérni töletek. Lassan megint fogok menni vizsgázni forgalomba. sajnos az elsö vizsgámon megbuktam. A baj az volt hogy iszonyatosan elkezdett remegni a bal lábam de olyan szinten hogy nem tudtam megállitani mint hogyha nem is az én testem lett volna. Hiába szállitottak ki a kocsibol, hogy maszirozzam meg egyszerüen amikor vissza beültem a kocsiba megint elkezdett remegni nagyon a bal lábam igy megbuktam. Gondolkoztam hogy otthagyom az autos sulit de már tul sok pénzem benne van és igazából a barátom sem hagy nekem békén..feszt azzal jön hogy csináljam meg ne hozzak rá szégyent, azt bezzeg nem érti hogy erröl nem én tehetek. a kérdésem az lenne hogy szerintetetek mit lehetne tenni ez ellen a lábremegés ellen? talán a nyugtato segitene? legalább csak arra az idöre még vizsgázok? Légyszives segitsetek.
Csak vizsgán remegett?
A nagy öregek azt mondják, igyál előtte egy felest, de szerintem ezt ne próbáld ki.
Esetleg ettél vizsga előtt cukrosat, csoki? Ittál energiaitalt? Ezek mind fokozhatják :)
Szerintem kerüld az ilyen legális vércukor doppingszereket vizsga előtt ( csoki, szőlőcukor, energiaitalok ), mert lehet hogy a szokásos vizsgadrukkal ennyire felpörget.
Valamennyi izgulás amúgy is van mindenkiben vizsga előtt. Esetleg az ételek/italok vagy egészség kategóriában kérdezz rá, valami nyugtató teára, hátha :)
Azért remeg a te lábad mert megfeszülve ülsz a kocsiban mivel jól akarsz teljesíteni, amíg nem kezeled az egész félvállról addig ez lesz, beülsz és meglesz a lábad meredve
Vedd lazán, és a pedálon ne feszüljön a lábad, hanem lazán legyen mintha egy átlagos széken ülve valamire rátennéd a lábad.
Ezt a valóságban tudnám elmagyarázni egy erős vonalzó segítségével, addig csapkodnám a lábad míg nem lazul el :D
Puszi :)
21/F
Nekem rutinvizsga előtt volt ez. Hárman vizsgáztunk egyszerre, én voltam a második. egy padon ültünk mi ketten, egyszercsak igen elkezdett remegni a lábam, pedig nem kellett mitől félnem mert ment minden. Gyorsba rágyujtottam, elszívtam 1,5 cigit, teljesen lenyugodtam.
Forgalmin semmi gond nem volt, de rutinon nekem is ez volt a gondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!