Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nem tudom mit lehet tenni ez...

Nem tudom mit lehet tenni ez ellen?

Figyelt kérdés

sziasztok!

Segitséget szeretnék kérni töletek. Lassan megint fogok menni vizsgázni forgalomba. sajnos az elsö vizsgámon megbuktam. A baj az volt hogy iszonyatosan elkezdett remegni a bal lábam de olyan szinten hogy nem tudtam megállitani mint hogyha nem is az én testem lett volna. Hiába szállitottak ki a kocsibol, hogy maszirozzam meg egyszerüen amikor vissza beültem a kocsiba megint elkezdett remegni nagyon a bal lábam igy megbuktam. Gondolkoztam hogy otthagyom az autos sulit de már tul sok pénzem benne van és igazából a barátom sem hagy nekem békén..feszt azzal jön hogy csináljam meg ne hozzak rá szégyent, azt bezzeg nem érti hogy erröl nem én tehetek. a kérdésem az lenne hogy szerintetetek mit lehetne tenni ez ellen a lábremegés ellen? talán a nyugtato segitene? legalább csak arra az idöre még vizsgázok? Légyszives segitsetek.

2013. aug. 10. 22:33
 1/5 anonim ***** válasza:

Csak vizsgán remegett?

A nagy öregek azt mondják, igyál előtte egy felest, de szerintem ezt ne próbáld ki.

Esetleg ettél vizsga előtt cukrosat, csoki? Ittál energiaitalt? Ezek mind fokozhatják :)

2013. aug. 10. 22:45
 2/5 A kérdező kommentje:
szia. köszi a válaszodat! igen ittam elötte energia italt...nem gondoltam volna, hogy ez befolyásolja...de még ha nem is ittam volna és hogyha akkor is elöjött volna nem tudom hogy mit lehetne tenni ellene....nem akarok megint emiatt megbukni....
2013. aug. 10. 23:10
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem kerüld az ilyen legális vércukor doppingszereket vizsga előtt ( csoki, szőlőcukor, energiaitalok ), mert lehet hogy a szokásos vizsgadrukkal ennyire felpörget.

Valamennyi izgulás amúgy is van mindenkiben vizsga előtt. Esetleg az ételek/italok vagy egészség kategóriában kérdezz rá, valami nyugtató teára, hátha :)

2013. aug. 10. 23:13
 4/5 anonim ***** válasza:

Azért remeg a te lábad mert megfeszülve ülsz a kocsiban mivel jól akarsz teljesíteni, amíg nem kezeled az egész félvállról addig ez lesz, beülsz és meglesz a lábad meredve

Vedd lazán, és a pedálon ne feszüljön a lábad, hanem lazán legyen mintha egy átlagos széken ülve valamire rátennéd a lábad.

Ezt a valóságban tudnám elmagyarázni egy erős vonalzó segítségével, addig csapkodnám a lábad míg nem lazul el :D

Puszi :)

21/F

2013. aug. 10. 23:18
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem rutinvizsga előtt volt ez. Hárman vizsgáztunk egyszerre, én voltam a második. egy padon ültünk mi ketten, egyszercsak igen elkezdett remegni a lábam, pedig nem kellett mitől félnem mert ment minden. Gyorsba rágyujtottam, elszívtam 1,5 cigit, teljesen lenyugodtam.

Forgalmin semmi gond nem volt, de rutinon nekem is ez volt a gondom.

2013. aug. 11. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!