GPS-re milyen érdekes hangok vannak?
Figyelt kérdés
Valahol olvastam hogy van valami cigány vajda?!?! Honnan lehet azt letölteni?2009. nov. 5. 06:55
1/5 anonim válasza:
Hallottam már robot hangot, paraszt bácsit, 4 éves kisgyereket. Sok van. Valahonnan le lehet tölteni.
2/5 A kérdező kommentje:
2009. nov. 5. 08:37
3/5 anonim válasza:
Az én gps-emen nagyon sok + hang van, de a legtöbbet érteni sem lehet. Rajta van valami gyerekhang, vajda, paraszt bácsi, robot, népmese szerű, de akkor is a gyári hang a leghasználhatóbb, mert azt érteni a legtisztábban.
4/5 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Sok GPS-hang érthetetlen. Fontos, hogy vezetés közben ne azon filozofálj, hogy mit mondott a GPS, hanem rögtön tudj reagálni. Nálunk a páromnak úgy működött a GPS, hogy velem vetette fel az utasításokat és így én beszéltem hozzá menet közben. De így is nagyon figyelni kell, hogy minden jól érthető legyen. Szerintem te is maradj a gyárinál vagy vedd fel egy szeretted hangját.
5/5 anonim válasza:
keriapumnak olyan, van hogy mondja:
-lassíts!
-keriapum valóságban: anyád!
-erre a gps: a tied! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!