Simson sr50 végsebessége?
Figyelt kérdés
Több helyen olvastam, hogy akár 70-80 km/h is lehet. Ez mennyire igaz? A reàlisnak a 65 km/h -t tartom. (A motor gyári szinte új állapotú.)2013. szept. 16. 20:24
1/4 anonim válasza:
Semennyire, az a 3,7 lóerő biztos, hogy nem fog 80-al vinni, és áttétel sincs hozzá, nem forog el addig a motor... legfeljebb erős lejtőn elérheti a 70-et, de többet kizárt. Nekem a 70-es 4 felömlős ment 93-at 16-os lánckerékkel és nyújtott 4. sebességgel, ami 8-9 lóerőt tudott, nem 3,7-et...
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ! Èn sem tartottam egyébként valószínűnek ezt az állítást!
2013. szept. 16. 21:02
3/4 anonim válasza:
Ezek a “gyári Simson megy 70-80-at“ legendák azért vannak, mert egyrészt nem pontosan mér az óra, másrészt az évek során a lánckerekeket össze-vissza cserélgették, de a km óra meghajtó szerkezetét már nem. Így a mért sebesség még pontatlanabb. Ha gyári a motor és jó állapotú, akkor 60-65 km/h a reális végsebessége, lánckeréktől függően.
4/4 anonim válasza:
Nekem régen az s51-esem (aminek a blokkja került az sr50-be) 65 körül tudott csutkagázon, az utazó inkább 55 körül volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!