Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson S50-es motorom erőtlen,...

Simson S50-es motorom erőtlen, végsebessége 50-55 km/h, egy éve lett furatva,42. 00 dugattyú, mégsincs benne erő, mitől lehet?

Figyelt kérdés
14bar kompressziót mértem,nemtudom ez reális-e, reggelente 2.rugásra indul, melegen első rugásra, mi okozhatja hogy gyenge? 98-as benzint és arol 2t-t tankolok, normális válaszokat kérek,előre is köszönöm szépen !
2012. márc. 12. 21:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Gyújtás. A kompresszió az jó.
2012. márc. 12. 21:31
 2/3 anonim ***** válasza:

A kompresszió nem sok kicsit?

A 98-as benzin felesleges, bőven elég a 95-ös is.

A Arol 2T-t felejtsd el, hosszabb távon nem tesz jót a motornak, inkább vegyél valami normális olajat, pl. Castrol Actevo-t. Karburátor rendesen tömítve van, szimeringek épek?

A gyújtás le kellene ellenőrizni. Illetve az sem mindegy hány fogú a lánckerék elől. Kisebb lánckerék = erőteljesebb gyorsulás, de kisebb végsebesség. Nagyobb lánckerék = lomhább gyorsulás, de nagyobb végsebesség.

2012. márc. 13. 00:50
 3/3 anonim ***** válasza:
Amíg én is szar olajjal használtam, nekem is rendszeresen elkopott és érezhetően gyengébb lett hétről hétre a mocc. Aztán átváltottam Repsolra, azóta jó erőben van még sok ezer km után is, és még az illata is jó.
2012. márc. 15. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!