Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik dísztárcsa állna...

Melyik dísztárcsa állna jobban a kocsimnak?

Figyelt kérdés

A képen látható Opel Corsáról lenne szó, illetve két 14"-os dísztárcsáról. Az egyik matt fekete a másik ezüst, várom a véleményeket. :)

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. szept. 16. 09:42
 1/5 anonim ***** válasza:

Fekete felnin fekete dísztárcsa nem látható. Mintha ott sem lenne.

Az ezüst legalább megy az autó színéhez is.

2013. szept. 16. 10:21
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi! Ez igaz, csak azért gondoltam a feketére, mert ha az ezüst mögött nagyon látszik a fekete acél felni, az sem szép, a matt fekete pedig valami formát adna neki.

Várom a további véleményeket is. :)

2013. szept. 16. 10:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Én olyat választanék amin nem látszódik át a lemezfelni.
2013. szept. 16. 13:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Én pedig soha nem tennék dísztárcsát az autóra. Igénytelenül és ocsmányul néz ki, főleg, ha kilóg a lemezfelni alóla. Nem akarok senkit megbántani, ez a véleményem.
2013. szept. 16. 15:39
 5/5 A kérdező kommentje:

Pont ma láttam egy szép 5 ágú dísztárcsát, ezüst színben, eddig nem figyeltem, de tényleg csúnya alatta a fekete acélfelni.

Inkább a feketét választom, ideiglenesen lesz rajta ez, most vettem a kocsit, sok lenne egyszerre az alufelni+gumi.

Köszönöm a válaszokat! :)

2013. szept. 16. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!