Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Legelső kocsimnak melyiket...

Adachi kérdése:

Legelső kocsimnak melyiket válasszam? (a többi lent)

Figyelt kérdés

A lényeg hogy fiatalosra gondoltam sok tesztet elolvastam már a három kocsiról az egyik :

-egy toyota celica 1.8 kicsit törött állapotban hiányos motor felszereltséggel vagy olcsobban jobb minőségben egy jobb kormányos kivitel.

-egy kis mazda mx 5 ez szinte bármelyik kategoria

-skoda fábia rs a régebbi

a három kocsira persze amennyire engedi a pénzem ami másfél millió vagy 1millió hatszázezer .

A lényeg hogy költenék rájuk ha kell . Ezeket a sportosságuk miatt választottam. A három kocsi közül melyiket válasszam, melyik éri meg jobban ,érdemes-e mást kiszemelni?

2013. aug. 21. 22:03
 1/10 anonim válasza:
100%

Hát nekem ebben a sorrendben jönnek be igazán

1. skoda fábia rs

2. toyota celica 1.8

3. mazda mx 5

A toyota tetszene a legjobban ha balkormányos lenne és nem lenne törött így hát ez a sorrendem... :D

2013. aug. 21. 22:36
 2/10 anonim ***** válasza:
Első autónak miért nem elég egy szaros Swift? Majd rájössz, ha beletolatsz egy lámpaoszlopba, mert ez az első autód, de nem volt elég a Suzuki.
2013. aug. 21. 22:39
 3/10 anonim ***** válasza:

Én is a Skodát választanám, de ha már sportosság, és számít kicsit a megjelenés is, akkor Octavia RS, 2001-2002-es évjárat, 1.3 millióért már lehet kapni. Amúgy ezeket fent is kell tartani, ne álmodj 6 meg 8 literes fogyasztásról, főleg ha a ménest is megfuttatod párszor.

És mielőtt írnátok neki a Swiftet, hogy azt vegyen mert az marha jó, vegyen az olyat, aki kitalálta, mégha első autóról is van szó.

Az meg hogy meghal egy erős autóval megint nem igaz, mert lehet vele normálisan is menni.

2013. aug. 21. 22:47
 4/10 anonim ***** válasza:
Mx-5 és fizess be egy hosszabb vezetéstechnikai tréningre a fennmaradó pénzből.
2013. aug. 21. 23:06
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat a swiftet én is gondoltam ámbár abból ha valami jobbat akarok csinálni se lenne szép . A fabia rs lenne minden féle képen akkor igy mert még bele fér az Octavia meg túl nagy de köszönöm az ötletet is .
2013. aug. 22. 00:04
 6/10 anonim ***** válasza:

Legelső autót írtál, de azt nem, hogy mióta van jogsid és mekkora gyakorlatod van! Ha friss jogsis vagy, akkor jobb kormányos autót én nem ajánlanék, de igazából túl nagy teljesítményű mozgó koporsót se!

Ha a felsoroltakból kell választani, akkor még inkább a Skoda jöhetne szóba szerintem.

2013. aug. 22. 09:28
 7/10 anonim ***** válasza:

2:

Azzal egyetértek, hogy első autónak felesleges túlzásba esni, én 500 ezernél többet nem szánnék a helyében a projektre, a Swifttel viszont amennyiben kezdő sofőr, az életét még jobban kockáztatná, mint az itt felsorolt autókkal, mert ha 50-el nekimegy valaminek, ottmarad, ugyanis a Swiftnek nagyon vékony a kasznija. Bátyámnak egy kis Peugeot volt az első autója, amit aztán sikerült összetörnie, meg magát is némileg, ha ugyanezt a baleset egy Swifttel történik, akkor már valószínűleg nem élne.

Más kérdés, hogy minden függ az anyagi helyzetétől is, mert ok, hogy van 1,6 milliója rá, de kérdés, minden megspórolt pénzét rászánná, vagy még van ugyanennyije tartalékban, nagyon nem mindegy.

2013. aug. 22. 10:14
 8/10 anonim ***** válasza:
Hogy válaszoljak is, én a felsoroltak közül a Skodát választanám.
2013. aug. 22. 10:16
 9/10 anonim ***** válasza:

"Bátyámnak egy kis Peugeot volt az első autója, amit aztán sikerült összetörnie, meg magát is némileg, ha ugyanezt a baleset egy Swifttel történik, akkor már valószínűleg nem élne."

És ezt te miből gondolod?

2013. aug. 22. 11:29
 10/10 A kérdező kommentje:
Azért van mellette még megtakaritott pénzem mert ezt apám egyik régi kocsiját adom el ami egy 97 ford mustang egy benzin temető és nem fogom az egészet rá szánni mert nincs értelme de amugy még lehet hogy a celica mert olcsóbb a megjavitása mint a skoda rs-nek az alapára de köszönöm a válaszokat. [link] itt az egyik és itt a másik [link] és itt a skoda [link] . Amugy már van egy jó ideje jogsim sokat vezettem is csak most kerülök oda hogy a munkám ugynézki hogy utazgatós lesz és emiatt .
2013. aug. 22. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!