Legelső kocsimnak melyiket válasszam? (a többi lent)
A lényeg hogy fiatalosra gondoltam sok tesztet elolvastam már a három kocsiról az egyik :
-egy toyota celica 1.8 kicsit törött állapotban hiányos motor felszereltséggel vagy olcsobban jobb minőségben egy jobb kormányos kivitel.
-egy kis mazda mx 5 ez szinte bármelyik kategoria
-skoda fábia rs a régebbi
a három kocsira persze amennyire engedi a pénzem ami másfél millió vagy 1millió hatszázezer .
A lényeg hogy költenék rájuk ha kell . Ezeket a sportosságuk miatt választottam. A három kocsi közül melyiket válasszam, melyik éri meg jobban ,érdemes-e mást kiszemelni?
Hát nekem ebben a sorrendben jönnek be igazán
1. skoda fábia rs
2. toyota celica 1.8
3. mazda mx 5
A toyota tetszene a legjobban ha balkormányos lenne és nem lenne törött így hát ez a sorrendem... :D
Én is a Skodát választanám, de ha már sportosság, és számít kicsit a megjelenés is, akkor Octavia RS, 2001-2002-es évjárat, 1.3 millióért már lehet kapni. Amúgy ezeket fent is kell tartani, ne álmodj 6 meg 8 literes fogyasztásról, főleg ha a ménest is megfuttatod párszor.
És mielőtt írnátok neki a Swiftet, hogy azt vegyen mert az marha jó, vegyen az olyat, aki kitalálta, mégha első autóról is van szó.
Az meg hogy meghal egy erős autóval megint nem igaz, mert lehet vele normálisan is menni.
Legelső autót írtál, de azt nem, hogy mióta van jogsid és mekkora gyakorlatod van! Ha friss jogsis vagy, akkor jobb kormányos autót én nem ajánlanék, de igazából túl nagy teljesítményű mozgó koporsót se!
Ha a felsoroltakból kell választani, akkor még inkább a Skoda jöhetne szóba szerintem.
2:
Azzal egyetértek, hogy első autónak felesleges túlzásba esni, én 500 ezernél többet nem szánnék a helyében a projektre, a Swifttel viszont amennyiben kezdő sofőr, az életét még jobban kockáztatná, mint az itt felsorolt autókkal, mert ha 50-el nekimegy valaminek, ottmarad, ugyanis a Swiftnek nagyon vékony a kasznija. Bátyámnak egy kis Peugeot volt az első autója, amit aztán sikerült összetörnie, meg magát is némileg, ha ugyanezt a baleset egy Swifttel történik, akkor már valószínűleg nem élne.
Más kérdés, hogy minden függ az anyagi helyzetétől is, mert ok, hogy van 1,6 milliója rá, de kérdés, minden megspórolt pénzét rászánná, vagy még van ugyanennyije tartalékban, nagyon nem mindegy.
"Bátyámnak egy kis Peugeot volt az első autója, amit aztán sikerült összetörnie, meg magát is némileg, ha ugyanezt a baleset egy Swifttel történik, akkor már valószínűleg nem élne."
És ezt te miből gondolod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!