Melyiket válasszam? Honda crf 450, Yamaha yzf 450, KTM sx 450, Suzuki rm 450 corss :D
Korod?Milyen motorjaid voltak eddig?Hova szeretnéd használni?
Erdőre,edurozásra ezek a motorok nem éppen jók.Pályára valók.
Ezek mint írták üzemórásak.Azaz minden motorozás végén légszűrő takarítás,dugó csere egy bizonyos időközönként és minden kopóalkatrész.Benzinről ne is beszéljünk.
Ezek a motorok igencsak a kórházba jutató kategória.
Fel kell ezekhez nőni.Fokozatosan kezdeni.Nem rögtön egy 125-s enduroról váltani egy 450-es crossra.Még a 125-s társára is erős váltás.
20 vagyok, van mororom is 125 ös, tudom h hirtelen lépek nagyot. De mar unom a 125 öst mert mar kicsi az nekem meg stb...
Mar mentem KTM sx 520 ason, és nagyon ott van a gép, nekem elég a 450es de nagyon a Yamaha felé húzok, szrintetek jó? Akinek van vagy volt Yamaha yzf 450es jó lenne vlmi szemelyes vélemeny a vasról :) Amit én kineztem 2008 as évjaratú.....
Milyen 125-s az a motor?Ne is haragudj de attól hogy mentél egy 520-as KTM-el attól ugyan úgy hatalmas ugrás egy 450-es szörny.Ezt jól gondold át.Ne akkor gondolkozz el ezen amikor a korházba fekszel törött csontjaiddal,ne így legyen,de akkor is nagy veszéllyel jár.
Elég lenne szerintem egy 250-es RM is vagy egy KX vagy az YZ.Ha az is kicsi akkor lehet feljebb lépni.
Tudom én, de az élet ott kezdődik ahol az aszfalt végetér :D
Már jólatgondoltam november elejen szeretnem megvenni a vasat :D
Nem tudom h van e neked motorod vagy croassod, endurod, de mikor motorozol minden gond elszáll.
Csak az a nem mind1 hogy milyen 25-ről váltott...
Mert lehet az egy RM 125 is vagy egy DT 125 is ami kb. egy 50-es crossnak felel meg.
Egy rm 30+ LE még egy DT olyan 18-23 Le jobb esetbe is.Mégha egy 125-s RM-ről is váltasz akkor is nehéz lesz.
Sok sikert hozzá,balesetmentes motorozást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!