Suzuki, Yamaha vagy Honda?
Sziasztok!!
Quadot szeretnék venni csak nem tudom,hogy melyik gyártó motorja a legmegbízhatóbb quadokat tekintve. Amire leginkább kellene az pályázás,néha elmennénk haverokkal túrázgatni is,de javarészt pályán repkednék vele tehát ebből adódóan sportgépet akarok venni,tudnátok a Suzuki LTR,Honda TRX és a Yamaha YFZ-ről mondani néhány infót esetleg személyes tapasztalatokat??
Suzuki-ről azt hallottam,hogy váltócserés lesz és hát ennyi pénz kiadása után nem tudom mikor lenne még pénzem ezt orvosolni....vagy az újabb LTR-ekben már nincs váltógond??
Amúgy hányas ccm-től ajánlanátok a quadot?? Honda esetében szemezgetek még a 250-essel is mert azért profi nem vagyok
pályázásra 250-t felejtsd el, minimum 400, de ha nagoyn komolyan akarod akk 450+
LTR-nek futóműve jó, de a blokkja egy szar, a váltója széthullik...
TRX 400 nagyon jó, erős, de ugye "csak" 400
TRX 450: LTR-nél rossazbb futómű, iszonyat nyomatékos motor, ha olajat cseréled rendesen meg légszűrőt takarítod nem lesz vele sokáig baj(ugyanez igaz trx400-ra meg yfz 450re is)
YFZ 450:gyárilag 15 lóval erősebb a többi 450-nél, baromi jó futómű, erős motor, nem hullik szét, karbantartás mellett üzemóra se olyan vészes...
Predator: erős, viszont nagyon nehéz(kb. 50 kg-val nehezebb mint egy ltr,trx v yfz, ami nagyon sokat számít pályán)
ha túrázgatni is akarsz akkor yfz 450et javaslom, ismerősöm is pályázik, túrázik, meg trophyzik is vele... :D
Utolsó válazsoló!!
Nagyon szépen köszönöm!! ez az ami kellett :) ment is a zöld pacsi!!
igazán nicnsmit :D
ha esetleg szeretnél még érdeklődni quadokról v valami, írj privátba szívesen válaszolok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!