Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy kezdjek bele?

Hogy kezdjek bele?

Figyelt kérdés
Van egy honda civic 1.6 vtec 1994-es kocsim sedan na már most tuning kocsit szeretnék épiteni van hozzá némi szak értelmem meg van egy haverom aki segit de nem tudom hogy kezdjek hozzá mit csináljak meg elsőként egyenelöre az induló töke 100.000ft

2013. szept. 14. 19:28
 1/9 anonim ***** válasza:
chippeltesd meg, más nem nagyon jön ki ennyiből...
2013. szept. 14. 19:35
 2/9 A kérdező kommentje:
Hát a chipet még nem nagyon szeretném egyenlöre!
2013. szept. 14. 19:37
 3/9 anonim ***** válasza:
akkor sportszűrő... értsd meg ennyiből nem lesz lényegesen erősebb... bár igazából nem is tudom mit akarsz, földig ültetni és 20 colos krómfelnikkel csillogni mint a feka rapperek, és minden fekvőrendőrnél meg kátyúnál szörnyethalni, vagy dinamikussá akarod tenni...
2013. szept. 14. 19:52
 4/9 Sinead ***** válasza:
http://www.youtube.com/user/smokeandcharm/videos A kérdésedre csak részben válaszolok, azaz hogy mit ne csinálj vele :D
2013. szept. 14. 19:59
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a legfontosabb az ordító kipufogó meg a szárny. Előbbit nulla forintból elő lehet állítani, csak egy hosszú betonvasat ki kell hegyezni, bedugni a kipufogódobba, és addig verni a végét kalapáccsal, amíg ki nem jön a dob másik végén. Utóbbi már egy kicsit munkásabb, de maradék dexion salgó elemekből és fadarabokból az is megoldható. Ez eddig nulla forint, a maradék 100e-ből vegyél neoncsövet az aljára meg egy műbizonylat nélküli, kínai, műanyag sportkormányt, fújj le néhány tetszőleges alkatrészt krómeffekt szprével, ragassz a szélvédőre "rallye" feliratú napellenzőt, és hajrá!
2013. szept. 14. 20:07
 6/9 A kérdező kommentje:
hát azért normálisabb válasokat vártam!!
2013. szept. 14. 20:46
 7/9 anonim ***** válasza:

Normális válaszokat erre a kérdésre, neked akinek "szak értelme" is van "egyenlőre" (sic)?

Nézd egy közel 20 éves roncsot max. homasitás hülyegerek tuninggal lehetne feldobni, azt is csak annyira, hogy a tanyaközpont luvnyáinak benedvesedjen a bugyija! Ettől többet nem érdemes foglalkozni vele...

Szerintem.

(Meg az előzőek szerint)

:D

2013. szept. 14. 21:04
 8/9 anonim ***** válasza:
100ból még egy normális felni+gumi combóra se futja...
2013. szept. 14. 21:40
 9/9 anonim ***** válasza:
100e-ből nem sok értelmes dolgot tudsz csinálni. de kezdésnek egy minőségi futóműre futja azért. aztán kell egy szép 16os felni, nem alesszió meg ilyen szarok hanem lehetőleg valami márkásabb japán, arra meg egy jó terpesztős gumi. ez így összesen jóval több mint 200e de aki ért a tuninghoz az többre értékeli mint a hülyegyerek kiegészítőket :)
2013. szept. 15. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!