Renault mégane 1/2 sportlégszűrő hogyan?
Sziasztok!
Szeretnék a Renault mégane-omba egy sport légszűrőt (direkt szűrőt) tenni. Minden féle megoldás érdekel, kellékek, csövek, eszközök.
A legnagyobb problémám az egyébként, hogy nem kerek hanem ovális az a nyílás ahova fel is lehetne csatlakoztani. Erre is kellene egy megoldás.
Köszönöm előre is.
Motorterem: [link]
Tévedsz a légszűrő egy kicsit beljebb van és trapéz formájú!
:D
A motor mellett jobbra látható doboz csak egy szívás-zajcsökkentő. Ha azt leveszed (két torx csavar tartja a hűtő felett a gégecső elejét, aztán már csak a gumiszalagot kell kiakasztani és levenni az egészet) ismét 2db torx csavar és hozzájutsz a légszűrőhöz. A légszűrőház fedelén már kerek a csatlakozás, erre tehetsz gégecsövet, aztán mehet a sportszűrő!
Vevő lennék a kiszerelt cuccokra, mert nekem hiányzik az egyik Renault-omból!
:D
Tudom, hogy mi micsoda de azt a dobozt nem fogom levenni hanem jobbra a víztartályhoz akarom a sportlégszűrőt tenni.
Engem az érdekel hogy milyen cső lenne rá jó vagy valami átalakító.
A képen megjelölt nyílásra kellene nekem cucc ami átalakítja kerekre, hogy mindenkinek minden tiszta legyen :) Amúgy a cucc nem eladó ami kijött belőle de a francia autóbontóban biztos találsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!