Daewoo Matiz injektor légtelenítés? (többi lent, sürgős! )
1) Milyen "szívóról" beszélsz, amiből folyt a víz?
2) Miféle injektorról beszélsz te?
3) A hidegindító sprayt felejtsd el, neked különösen nem ajánlott a használata.
érdekes,sejtettem hogy ilyet tervezel,
A Matiz érdekes szerkezet. Elődjével,a ticoval a motorblokkon kívül szinte semmiben sem azonos.
Mivel van a családban,jól ismerem, szereltem, jártam is vele, és az a meglátásom,hogy mivel az uniós előírások a szabályozott kibocsátást írták elő,így a ticot a daewoonak sürgősen modernizálnia kellett. Ami érdemi modernizálás az az injektor a motorvezérlő elektronikával, ami eléggé kuszára sikerült:
1. sárga kibocsátásszabályozás lámpa felvillant (9000 km). Az autó elment hibadiagnosztikára, lambdaszonda hiba. Hibakód törölve,azóta is azzal a lambdaszondával jár
2. rádiót építettem bele. Véletlen kinyomtam a rádió biztosítékát. Arrébb kellett volna állni vele, próbáltam indítani,de semmi. A rádió biztosítékot kicseréltem a táblán, és az autó elindult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!