Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ezt sokba kerülne megjavíttatni?

Ezt sokba kerülne megjavíttatni?

Figyelt kérdés

[link]

Az ára alapján ez valami hatalmas probléma. Valóban az?

Nem értem...nem elég ha kiveszem a riasztót?

2013. szept. 14. 03:26
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Meg kell érdeklődni, hogy honnan van az autó (érvényes külföldi okmányokkal árulják). Ha az Államokból, akkor az ára alapján azt gondolnám, hogy árvízkáros volt (sokat hoznak be onnan Európába ilyeneket nagyon olcsón, a tetejükig ért a sós víz), na akkor nem egyszerű (általában kitakarítják és elég szépen néz ki kívül belül, de a motor, az elektronika nem működik). Európában is voltak az utóbbi időkben nagy árvizek, ha európai az autó, akkor is lehet vizes múltja. De ha nem vízkáros volt, de az Államokból van, akkor még át kell alakíttatni úgy, hogy Európában is használható legyen (aszimmetrikus fényszórók). Utána honosítani kell, regadó, stb. Szerintem biztos, hogy nem csak a riasztó a baja. De még a riasztó sem olyan egyszerű, hogy kidobom a kocsiból és kész, máris megjavul. Nem mai darab (2003), a km is, ha ugyan valós (szervizkönyv van azt írják), akkor az nem rossz, de az akkor eléggé felemeli az árat, ez meg nagyon olcsó. Én csak azt tudom, hogy hasonló hátterű autót olyan 1.5 millióért vesztegethetnének úgy, hogy a riasztós problémát megcsináltatnák (még lehet, kis összeget is írtam), mert akkor drágábban is el lehet adni. De vajon miért nem javították meg a riasztót, ha ilyen egyszerű lenne?
2013. szept. 14. 07:23
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ez az autó inkább alkatrésznek jó ennyiért.:)
2013. szept. 14. 08:14
 3/3 anonim ***** válasza:
A gyári riasztó minden bizonnyal egybe van építve a fedélzeti komputerrel. Ha így van, akkor nem lehet csak úgy kikapni belőle! Ha CAN buszos akkor cserélheted a fél autót...
2013. szept. 14. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!