Behalt az önindító (2000-res Astra G). Mennyibe fog kerülni?
Figyelt kérdés
Mostanába elkezdett indításkor kerregni az önindító, nem forgat. Többen mondták, hogy "ez tuti szénkefe", de nekem ez nem sokat mond. Megtudnátok mondani, ilyenkor mit csinál vele a szerviz, mennyi lesz a javítás?2009. nov. 4. 08:32
1/8 anonim válasza:
Vaterán 12.000-ért látom. Bontóban 15.000.
2/8 A kérdező kommentje:
Ahh... de a teljes önindítót cserélni kell? Vagy mi ez, hogy szénkefe? Bocs a dilettanciámért, de az nem egy ilyen kis kütyü, amit mondjuk kicserélnek olcsóért? :D
2009. nov. 4. 09:13
3/8 anonim válasza:
a szénkefék nem olyan drágák -max 1000, de sokat kell bontani, sztem munkadíjban min elkérnek 5ezret
4/8 anonim válasza:
A behúzótekercs kb 5-6eft.
95%ban ez szokott tönkremenni.ha megütögeted be kell induljon.nem forgat,nem is kattan?
5/8 A kérdező kommentje:
5%-ban forgat, ha mázlim van, persze ekkor indul is. Egyébként kerreg, a kerregés közben pedig minden led, kijelző vibrál.
2009. nov. 5. 22:11
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi az érdeklődést, még a fizetésre várok :) Annyi már biztos, hogy az állásba megmurdelt az aksi is, délelőtt néztem, már a központit sem nyitja. 2007-es és nem zselés, megpróbálom majd feltölteni, aztán betoljuk és irány a szerviz. Sajnos nincs ismerős szervizes, ezért bármit mondhatnak majd :\
2009. nov. 8. 11:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!