A Volvo régen is presztízs autónak számított? ('80-as '90-es évek)
Én úgy fogalmaznék inkább, hogy a Volvo régen is gyártott közép/felső-közép osztályos autókat.
Ez a presztízsautó szerintem ma is túlzás. Egy fullos S80 még mindig egy fél kategóriával a nagyok ( Mercedes S-Klasse, Audi A8, BMW 7er) alatt van, mind méretben mind árban.
Inkább elegáns. Nem hivalkodó, de azért minőségi.
Az vesz felső kategóriás Volvót, aki visszafogottan elegáns szeretne lenni, és mindenképpen el akarja kerülni hogy újgazdag béjemvés/merdzsós/négykarikásfócvágenes tahónak nézzék.
A kérdésed fordítva igaz. Régen számított presztizs autónak ma csak egy a sokközül.
Presztizsautó a Porse a Ferrari Lamborgini Rolyslols meg a hozzá hasonlók.
A Mercédesz BMW Audi is inkább csak amolyan jómódú üzletemberek autója.
A volvó a rendkívüli biztonsága miatt szerzett nagy hírnevet a 80 as 90es években. Valamint a megbízhatósága és a minősége kimgasló. Nemigazán láttam még szétrohadt volvót. De ilyen alapon ami drágább autó mind presztizsautó akkor neked.
1-es: Méretben lehet de árban hasonlók annak ellenére, hogy nem azt a minőséget veszed meg.
4: es: a Porse még csak csak elment de a Rolyslols az ütött. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!