Hatodik órán is csak rutinpályázunk, ez rossz jel?
Most kezdtem el a B kategóriás vezetést. Azt hallottam, hogy sok tanulót már az első órán kivittek a forgalomba.
Én még a 6. órán is rutinpályáztam és nem érzem magam bénának. Parkolgattunk, manővereztünk, semminek nem mentem neki, a sávban maradok, nincs rám panasz.
Most akkor csak én érzem rosszul vagy normális, hogyha mindenki nem visz ki rögtön? Nem azért mert béna vagyOK?
Nekem az első 10 órán volt kötelező a rutinpálya, aztán mehettem rutinból vizsgázni… Még 4 óra a te rutinodnak se fog rosszat tenni, bár lehet, hogy a rutinvizsga talán már meg is szűnt azóta.
Másrészt oktatóknak már az én időmben is szokása volt az első órán megmutatni a forgalmat, de ez persze az oktató saját döntése, hogy megteszi-e, szóval ne aggódj!
Még nekem is volt rutin vizsga, 9 óra rutinpályán, 10. a vizsga, de voltunk kint szinte minden órán forgalomban, kb úgy hogy 70% rutinpálya 30%forgalom, amiben bent volt a rutinpálya-autósiskola táv is(vagy a buszmegálló, ahova mentem).
Legalább megismered rendesen az autót, nem remegő lábbal fogsz görcsölni, és talán már nem 2 alkalommal fullasztod le az autót egy 1 perc 47 másodpercig tartó Y megfordulásnál(lemértük, közbe már kiabáltunk az oktatónak, hogy egy kis rutinpálya nem ártana, meg hogy nyergessel is megfordulok ennyi idő alatt)
És legalább megtanulsz parkolni egy szinten, azt már csak kicsit tovább kell fejleszteni forgalomban, és kész, nem pedig forgalomban izgatni a tanulót, hogy tegye be hátra párhuzamosan két autó közé, mikor még nem is hallott ilyenről.
Szóval örülj hogy a rutinpályán vagy, hátrányod nem lesz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!