Josszka kérdése:
Ford Focus vásárlás!? Többi infó lent.
Figyelt kérdés
Egy 2000-2003 évjárat közötti autót szeretnék. Úgy számoltam hogyha itt Magyarországon vennék akkor kb. 550 ezer Ft-ig mennék el ha külföldön (pl.:Németország) akkor 1300 Euróig. Egy motorikusan jó állapotban lévő 1.6-os Benzines, 3 ajtós kb.160 ezer vagy kevesebb km-esre gondoltam. Szerintetek mivel járnék jobban (főként pénzügyileg), ha itt Magyarországon veszek vagy kint pl.: Németországban? Nézegettem külföldi Focusokat is és jóval olcsóbban lehet ott kapni, csak akkor kb mennyi lenne a kocsi honosítása? Remélem tudtok segíteni nekem :)2013. szept. 11. 18:24
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!