Mitől "csöpög" a hűtővizem?
Figyelt kérdés
A kocsiban termosztátot (és házat) cseréltem 8 hónapja. Vernet + új tömítés + friss alu barát fagyálló került a rendszerbe. Eddig jó volt, egy hónapja viszont a tömítésnél elkezdett nagyon picit engedni. Nem csöpög, éppen csak "könnyezik" de nem értem miért? Meghúztam jobban a csavarokat, de nem lett jobb a helyzet.
Mit csináljak, és mitől van ez?
2013. szept. 10. 21:35
1/6 anonim válasza:
Az nem lehet hogy a hűtőfolyadék csövében van valami repedés? -Ha sérült a cső belső fala ott ahol a bilincset ráhúzod bizony alatta kizivárog bármilyen erővel téped rá a csavart. Pláne ha hosszára van benne a barázda karc repedés valami... Nem kell hogy át legyen repedve elég ha a víz ki tud szivárogni a fém és a gumi között azon a részen ahol hiányos az anyag.
2/6 anonim válasza:
2 megoldás van rá.
Ocsóó.. levágsz egy bilincsnyi szélességű csíkot a csőből és úgy tolod vissza a helyére.
Drága.. veszel egy másik gumicsövet.
Mindenesetre nézd meg azt is hogy a fém csőn nincs e karc vagy vastag vízkőréteg amialatt elfolyik a vízed.
3/6 A kérdező kommentje:
Félreértitek. Nem a csőnél ereszt, hanem a termosztátház és a motorblokk közötti tömítésnél.
2013. szept. 10. 22:30
4/6 anonim válasza:
lehet nem ment fel jól a tömítés.
5/6 A kérdező kommentje:
De fél évig jó volt! Ennyit bírt a tömítés?
2013. szept. 11. 08:48
6/6 anonim válasza:
azért ott hőnek kell ellenállnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!