Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért lenne valaki egy nagykép...

Miért lenne valaki egy nagyképű beképzelt tahó, csak mert drága autója van?

Figyelt kérdés

Haverom anyagias, és neki mindig szemet szúr az, ha valakinek drága dolgai vannak(értsd: Apple termékek, BMW, Audi, Mercedes, Lexus és különböző amerikai járművek) és mindig ha megyünk valahova, akkor lát egy drága autót, vagy egy nőt egy drága autóban, akkor jön a szöveg, hogy "Azt a p*át nézd! Ezt is a pasija k*ja azért használhatja csak a kocsiját!"

Vagy mentünk, és álltunk balra kanyarodni ki, és bejött mellénk jobbra egy X5os BMW ráadásul sötétített üveggel, így még nehezebben lehetett ellátni balra. Na amilyen dumát lenyomott a haverom, hogy " a jó édes... neki, amiért ekkora döggel bejön mellém, egyáltalán minek kell ekkora kocsi valakinek? Hogy legyen mivel elütnie a rendőrőket mi?!"

Vagy mentünk, és semmi gond nélkül, utol ért egy Audis, és egyből megelőzött, semmi dudálás, leszorítás, villogás, semmi, rögtön elhúzott melettünk, és ez nem tetszett a haveromnak, mondta, hogy "remélem az első kanyarban feltekeredik a fára a paraszt! Biztos a k*vájához siet, a kis f*ú barom!"

És mondtam neki, hogy "nyugodjál már le, mit ártott neked, simán tovább ment, még csak fékezned sem kellett!" Azt mondta, hogy talán nem közúton kéne a verdáját tesztelgetnie+

Ezt a sok beszólást látva mondtam neki, hogy ember, mi bajod van azzal, ha valaki drága autót vesz? Irigykedsz tán?

Erre felháborodva: Mi az, hogy irigykedem? Nem! Ezek a nagyképű armok idegesítenek, mikor mind összelopta a kocsira a pénzt, és azért vesz ilyen kocsit, hogy villogjon vele mások előtt!"

Mondom erre: "És miért lenne valaki barom, mert vesz egy drága autót? Mert nem neked vette?"

Erre a reagálása: "Talán mert azért vesz drága kocsit, hogy mindenki lássa, hogy Ő a Jani! Ha nem azért venne kocsit, akkor miért nem nagy házat vesz, meg megy nyaralni 2 hetente? Miért villogásra kell neki a kocsi mi másra! Mind egy nagyképű paraszt!"

És múltkor megint elkezdte ezt a dumát mikor be jött elénk egy Audis, és nem engedte be, hogy "Tudtam, hogy bejön elém, a paraszt, azt hiszi mert ilyen kocsija van, már bevághat elém!"

És mondtam neki, hogy "és honnan tudod, hogy milyen ember ül a kocsiban, mikor nem is ismered, csak az autót látod, meg a márkát? Nézz csak a kormányodra! Milyen kocsiban ülünk?(Anyja Suzukija) Ugye tudod milyen Suzuki sokak szemében?"

Erre elgondolkozott, hogy "Háét mert anyáméknak erre volt pénzük, de ez is azt bizonyítja, hogy aki nem maffiozó, annak nem telik Audira! Akinek telik drága kocsira, az meg mind egy bunkó paraszt, aki fenn hordja az orrát!"

Itt nem mondtam már erre semmit.

Miért lenne vaslaki automatikusan egy bunkó, mert drága kocsija van? Valóban azért vesz valaki drága kocsit, hogy mutogassa?

Én nem ismerek személyesen senkit, akinek drága autója van, így nem tudom hogy igaz-e, vagy csak a haverom egy irigy kutya.

2013. szept. 10. 15:56
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Hát üdv a klubban, nekem is vannak rezidens rokonaim ott. Részben igaz, addig, hogy ott van még középosztály. Itt már szerintem nincs olyan.

A középosztálynak ott sem telik Ferrarira (ami azért náluk is álom), hogy csak egyet mondjak, mégsem irigylik olyan szinten, mint mi. Szóval a mentalitás nagyon más. Más az alapprogram, a rendszermag, a kernel az emberek fejében.

Ugyan más téma és 10-ből 9-en meg akarnak érte cáfolni, de részben ezért is pörög a gazdaságuk, amit említettél. Mégpedig az olcsóság miatt. Ha varázsütésre leesnének itt is az árak, akár csak az amerikai szintre, akkor megmozdulna a gazdaság is. Sajnos a legsz..abb helyen vagyunk, majdnem minden szempontból.

2013. szept. 10. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!