Milyen márkájú autód van? Szereted? Típust is írj!
Kia Ceed
Nagyon jó, nagyon megbízható, kisfogyasztású , korszerű,kényelmes...
mégsincs szerelem..
volt egy amerikai batárom előtte, kicsit nyűgös,sokat evős, de mégis imádtam!
Én a családi autót használom, 4 éve van jogsim, azóta én használom 90%-ban! Már 8 éves az autó, igaz 4 év alatt a szüleim 18.000 km.-ert tettek meg vele!
Egy wagon R-ről van szó! Hát sajnos nem ezzel fogok becsajozni, de van ami miatt nagyon tudom szeretni! Nagyon megbízható, és ha elromlik valami az általábban kissebb dolog, illetve olyan dolog ami zavaró de attól tudok még menni vele! Viszont az alkatrészek és a kopó alkatrészek nevetségesen olcsók a többi autóhoz képest!
Sportosan is lehet vezetni, vezettem a legutóbbit és az az ezelőtti astrát, rendkívül kényelmesek az biztos, jó bennük ülni, autópályán vezetni! De nem cserélném a wagon R-ért! Ennek van lelke, a kanyarokat is jobban bírja, és 4.000-től nem meghal hanem feléled és jól húz 6.000-6.500-ig! És hiába gyengébb, nagyobb élmény! A sebességet nem a kilométeróráról veszem észre hanem megtapasztalom! Ezért fogok mindenképpen saját autónak mazda mx-5-öst venni!
14:24
mazda mx5-öst?
akkor csaj vagy :P
Renault Laguna.
Kényelmes,szép autó..
14:24-es nem csaj, mivel ezt írja, hogy nem a jelenlegi autójával fog becsajozni. :D
Nissan Micram van és imádom. Kicsi, aranyos, jól fordul, egész jól gyorsul, kénylemes, IMÁDOM! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!