Inkorrekt autószerelő?
Figyelt kérdés
Autómat szervizbe vittem,majd előbb azt mondták,hogy egy nagyon drága új alkatrész kell bele,majdnem vettem is egy használt alkatrész az aprodrol ,majd végül azt mondták beszéltek egy autóvillamossági szakemberrek akihez ők átviszik az autót és megcsinálja x összegért .
Csodálkoztam miből tudhatja a másik szakember így elmondás alapján,hogy mennyiért tudja megcsinálni.
Ma felhívtam az autóvillamossági szakembert aki állítólag elvállalta az autót ,elmondása szerint ővele senki nem beszélt az autó ügyében.
Mi a véleményetek?
2013. szept. 9. 13:31
1/6 A kérdező kommentje:
Tehát nem is vitték oda és nem is volt vele beszélve
:-\ .
2013. szept. 9. 13:33
2/6 anonim válasza:
Kideritetted,hogy átt akartak verni. Innntől fogva gondolom tiszta,hogy mit kell tenned.
3/6 Dörmögő válasza:
Egy dolog tuti. Ha bármit is csinálnak a kocsiddal minden legyen dokumentálva, és ne is egymagad menj a kocsiért, legyen saját tanúd, vagy tanúid. Ami papíron van azt ellenőrizzétek hogy a valóságnak is megfelel-e, és olvasgass utána a fogyasztóvédelemnél hogy jelen esetben mit lehet tenni.
4/6 A kérdező kommentje:
Nem egyértelmű ,hogy mit tegyek ,nagyon ideges lettem ,mert az autószerelő nem is érhető el,de ha a szervizbe odamegyek megtehetem,hogy én magam viszem át az autóvillamossági szakemberhez ,nem is értettem miért ő vinné.
2013. szept. 9. 14:04
5/6 anonim válasza:
Ezért kell csak egyszer az életben egy magbízható szerelőt találni...
6/6 anonim válasza:
A probléma részleteit nem ismerve elég nehéz véleményt mondani a szerelőről, (egyébkén létezik olyan hiba amit egy elmondás alapján biztosan be lehet azonosítani, és az árat is szinte pontosan meg lehet mondani) de az biztos, hogy mindenki próbál a lehető legtöbbet felszámolni egy szerelésért, hisz ebből élnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!