Masodik forgalmi vizsga?
Figyelt kérdés
2 hete megbuktam forgalmi vizsgan, masodik probalkozasra is ugyanolyan para lesz?2013. szept. 6. 20:31
1/3 Sinead válasza:
Minden vizsga ugyanolyan para, a forgalmi vizsga főleg. Matekból ha nem szorzol be kettővel, mínusz egy pont, de ha nem nézel oldalra pl sávváltáskor, már lőttek is a vizsgádnak.
2/3 anonim válasza:
Annyiból "könnyebb", hogy tudod már mennyire izgulsz. Tudom közhely, de próbáld meg kikapcsolni az agyad. Én is buktam forgalmin (2x), de mindegyiken izgultam. A harmadiknál úgy álltam oda, hogy leszarom. Szerencsére az első parkolást már a központban meg is csináltuk. Ott lenyugodtam.
Sokan azt csinálják, hogy megisznak előtte 2cent pálinkát, hogy a stresszt oldja. De utána meg rágó rágó rágó, hogy ne érezzék. Már az oktatóm is javasolta, hogy tegyem azt, mert nagyon izgulós voltam. Mikor gyakoroltuk pöpecül ment mindent, csak a vizsgadrukk, amikor úgy remeg a lábad, hogy a csúszó pontot nem tudod tartani az a gáz. Erre lehet jó a "stressz" oldó.
3/3 anonim válasza:
az alkohollal csak óvatosan ,egy nagyobb koccanás és már fújod is a szondát(meg az oktatód is)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!