Ez az autó úgy átlag mennyit ehet illetve első autónak egy 20 éves embernek jó lehet?
20 éves vagyok jelenleg,ez az autó a volt évfolyamtársamé és érdeklődnék,hogy nagyjából mennyit ehet ,szerinte átlagosan vezetési stílustól függően 7-9 liter között eszik.
Nos én nem az a kis fokozatban ,pörgetős vezető vagyok.
Szerintetek megfelelne első autónak?
A 2 polo és a megan között vacilálok.
Lett volna egy teljesen szervizelt gondosan karbantartott calibra,csak hát az meg kieszik a gatyámból
300ért nem kapsz tuti autót. Még 1 misiért sem. Ezt bele kell számolni. Diesel ilyen idős korban már veszélyes.
Polo egyszerű mint a fakék. Kasztnit kell átnézni, a többi nem olyan veszélyes. Persze rossz kuplunggal, váltóval, kék füsttel sem szabad megvenni.
"Megint itt a sok fárasztó hülyeség, hogy egy húsz éves kocsihoz 3 millió az alkatrész darabja."
Nem az alkatrészárakkal van a gond, hanem azzal, hogy eleve felső kategóriás autó volt, ennek megfelelően hasonló állapotú autókhoz képest az ára is magasabb. 300 ezerért már jó autót is nehéz találni, BMW-t pedig lehetetlen. Persze menni fog a 300 ezres BMW is, de engem módfelett idegesítene, ha havonta előjönne valami apróság, avagy nem apróság úgy, hogy egyébként is van baja az autónak.
Vettem 2 éve egy E 300 D Mercedes-Benzet 500 ezerért, klímával. Első körben 100-150 ezret költöttem rá (olajok, szűrők, ventilátor, akkumulátor stb.). 1 évig volt nálam, és ezalatt mindig előjött valami: izzítógyertya eldurrant (50 ezer), olajteknő szivárgott, kuplung kopogott, fordulatszámmérő rakoncátlankodott, ABS elment stb. Ami miatt eladtam végül az az volt, hogy a látszólag tökéletes alvázat a vizsgabiztos erőlködés nélkül átszúrta, emellett pedig mindegyik kerékívnél rohadt. Ráadásul ez az autó állapotában toronymagasan jobb volt, mint bármelyik másik, olyanokat láttam, hogy ránézésre 300-400 kellett volna kiadni, és még úgysem lett volna tökéletes. Egy 300 ezres BMW-nél hasonló problémákra lehet számítani, nem hiába adják ennyiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!