Ez az autó úgy átlag mennyit ehet illetve első autónak egy 20 éves embernek jó lehet?
20 éves vagyok jelenleg,ez az autó a volt évfolyamtársamé és érdeklődnék,hogy nagyjából mennyit ehet ,szerinte átlagosan vezetési stílustól függően 7-9 liter között eszik.
Nos én nem az a kis fokozatban ,pörgetős vezető vagyok.
Szerintetek megfelelne első autónak?
#5-6-7. ( 7nek részben igaza van )
Volt már e36-osotok ???
Megint itt a sok fárasztó hülyeség, hogy egy húsz éves kocsihoz 3 millió az alkatrész darabja.
- A kérdésre válaszolva, az én 316-om 8-8,5 körül fogyaszt. A rozsdára van esély, de a szerkezeti elemek nem nagyon szoktak. A futómű nagyrésze ha minden szar gödröt megtalálsz 1.5-2 év alatt kifekszik. Én most cseréltem az első futóművet ( csillapító és rugó kivételével ), nem kellett volna,de patent kocsit akarok.
Már szépen kipofoztam, fényezés, a dolgok megjavítva, felnik, kipuff, ablak sötétítés.Most új kormánybőrt fogok csináltatni ( 23f vagyok )
Alkatrészt bárhol vehetsz, és nem drágább mint bármelyik másik autóhoz. Viszont én akkor venném meg ( mert tényleg elég olcsó ), ha szeretsz néha szerelgetni, vagy fater tud neked segíteni benne. Pontosabban olyan embertől venném meg akinek volt keresete, vagyis tudott rá költeni. Az e36-ok nagyon jó kis kocsik jó vezetni őket. Mivel ez még szíjjas motor, egyből beruházhatsz egy új vezérműszíjra, olajcsere, olajszűrő, pollenszűrő, levegő szűrő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!