Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért gyártanak olyan UTCAI...

Miért gyártanak olyan UTCAI autókat, amik akár 2-3x is többel tudnak menni, mint a legmagasabb sebességhatár akármelyik országban? (kivéve Autobahn)

Figyelt kérdés
2013. szept. 5. 16:56
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Próbálj meg szokol rádiót teljes hangerőn hallgatni, s egy spéci zenegépet negyed hangerővel.

A jobb autó lassabban is jobb. Ez az egyik ok. A másik az, hogy eladható, mert az embereket vonzza a lehetőség, akkor is, ha soha nem megy gyorsan.

2013. szept. 5. 17:00
 2/8 anonim ***** válasza:
53%
Hogy pl bemehess egy magán versenyápláyra gyorsulgatni. Akinek olyan autóra telik, az nem akad fent egy belépőn.
2013. szept. 5. 17:14
 3/8 A kérdező kommentje:

Hát engem nem győzött meg a válaszod, de értem amit írsz.

Akkor csak simán lenne 160-180-nál a szériaautók tiltása, hisz előzésnél sem kell annál több autópályán.

2013. szept. 5. 17:15
 4/8 anonim ***** válasza:

2-es

Azért, biztos, egy 1.0-ás Suzuki is megy legalább 160-at, azok is biztos a magánpályákra járnak vele.

2013. szept. 5. 17:15
 5/8 anonim ***** válasza:
Az én autóm végsebessége 245km/h. Itthon a legtöbb, amit mentem vele 140 volt autópályán, országúton 105-re szoktam állítani a tempomatot. Viszont másodpercekkel kevesebb ideig tart megelőzni vele egy kamiont, mint egy 1.4-es kisautóval. Tehát biztonságosabb 90-nél is.
2013. szept. 5. 18:17
 6/8 A kérdező kommentje:
Nekem nem a 2-3-4-500 lóerővel van "bajom", hanem az ehhez társuló végsebességekkel. Le kéne az összeset 160-ra korlátozni.
2013. szept. 6. 23:53
 7/8 anonim ***** válasza:

Készítsenek városi autót 50-re korlátozva, helyközit 90-es limittel, autópályára valót 130-as fojtással. A no limit utakra meg legyen helyi kölcsönözhető.

Támogatom az ötletet.

Egyébként létezik az az autókban ilyen lekorlátozás. Úgy hívják, hogy szaköjáv. Azaz szabályosan közlekedő járművezető.

2013. szept. 7. 00:09
 8/8 A kérdező kommentje:
Ha itt mindenki jó fiú és max 140-150-et ment az autójával, akkor miért vagytok fennakadva egy 160-as tiltáson? Korrekt lenne, nem lennének 200+szal hajtó leszarom sofőrök a belső sávban...
2013. okt. 14. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!