Mennyi az OPEL VECTRA C 1.8 122Le VEGSEBESSEGE?
Sziasztok,
Most vettem egy Opel Vectra C 1.8-as 122Le-s autót, nem igazán van rá lehetőségem, hogy valahol is ki tudjam húzatni. Valaki nem tudná nekem megmondani óra szerint a gyakorlatban mennyit megy egy ilyen kocsi aki már próbálta?!
Papíron tudom hogy 205km/h, de állítólag óra szerint 210-220-ig simán kimegy a mutató.
A motor Z18XE és 215/55 R16-os nyári gumi van rajta.
Kérem osszátok meg tapasztalataitokat ezzel az autóval kapcsolatban?
"viszont szerintem minden egészséges férfit érdekel, hogy mennyi a vége az autójának"
atyám. Tehát azok, akiket nem érdekel, azok nem egészségesek? Vagy nem férfiak? Ezt így hogy?
Engem pl. jobban érdekel a kocsim gyorsulása, és a motor rugalmassága, a végsebességet kb. leszarom...
Egyébként a legegyszerűbb kimenni Németországba, és kipróbálni egy korlátozás nélküli pályaszakaszon. Vagy tesztelheted valamelyik hazai versenypályán is természetesen.
"Papíron tudom hogy 205km/h, de állítólag óra szerint 210-220-ig simán kimegy a mutató."
Az nagyságrendileg ugyanannyi. Mi lenne, ha megegyeznénk abban, hogy kb. 200 a végsebessége?
Nem tudom mi a szarnak írsz, ha nem a kérdésre válaszolsz, hanem csak kötekedsz?! Amúgy visszatérve a kommentedre én meg éppen leaszarom, hogy neked a gyorsulás és a dinamika számít! ITT NEM EZ VOLT A KÉRDÉS! Ha meg csak értetlenkedni tudsz légyszives írkálj másnak!
Ui: Végre egy értelmes ember youtube-n megválaszolta.
Neki óra szerint 213km/h ami gps szerint 205km/h volt.
Ez lett volna a válasz b....eg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!