Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mondanátok olyan autót aminek...

Mondanátok olyan autót aminek a fogyasztása 2-4 liter?

Figyelt kérdés
Egyetemre akarnék valami bejárósat. Első ami eszembe jutott az a smart. Kicsit vicces fiú létemre. De jobb mint a busz. De hallgatnék még ötleteket:) köszi előre is

2013. szept. 3. 16:12
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Ja, és smart-ot ne. Játékautó, játék tulajdonságokkal.

Ha elromlik, akkor viszont már vége a játéknak :)

2013. szept. 4. 10:19
 22/26 A kérdező kommentje:
Hát ez vicces:DDD
2013. szept. 4. 13:21
 23/26 anonim ***** válasza:

smartokban 0,6-0,8-as motorok vannak... szerinted mennyire tartós? mellesleg a benzinesek megesznek átlag 5,7 litert:

[link]

a dízel elmegy 4,2-vel, de most komolyan, szerinted mennyire "sportos" egy 800 köbcentis 2 hengeres dízelmotor ami 40 lóerős és visz 730kg önsúlyt + utasokat, pontosan ugyanolyan döglött mint egy 900-as seicento, amit még a sóderes kamaz is jobbról előz.

2013. szept. 4. 18:05
 24/26 A kérdező kommentje:

Nem mondtam, hogy vicces, meg nekem inkább a roadster jutott eszembe. De sztem ilyen 4 körüli fogyasztású kocsit csak dízelbe fogok találni. Már van 1-2 ami tetszik de még magam sem tudom melyik lenne a jobb.

Származásilag milyet vegyek amivel nem az lenne, hogy drága az alkatrészek, vagy mindig baja van. pl az olasz az jó?

vagy ink japán, német?

2013. szept. 4. 18:16
 25/26 anonim ***** válasza:

ha megbízhatót akarsz, akkor csak benzines, vagy hagyományos szívódízel jöhet szóba, én a modern turbódízeleket 1m alatt nem javasolnám, mert a rengeteg km miatt már igencsak csere érett lehet a turbó, a lendkerék, a porlasztók/csúcsok, és miegymás ami a dízelben nagyon drága, és ezeket nem tudod megállapítani milyen állapotban vannak, és azt sem, hogy mikor fognak lehalni, hacsak nem szeded darabokra, gyakorlatilag sokat futott modern turbódízelt venni teljesen zsákbamacska...

ha 20.000 ft-ot szánsz 900km-re, azt jelenti, hogy 2200 forintba bele kéne férjen 100km, ami 430ft-os üzemanyaggal számolva 5,12 liter átlag lehet maximum, ebbe belefér egy szívódízel, 4-5 liter közé, típustól függően, igaz erő nem sok van benne, meg olyan a hangja mint egy traktornak, és piszkosul füstöl ha odalépsz, de olcsón elvisz A-ból B-be

másik variáció az lpg-s benzines, ha 275 forintos lpg árral számolsz, belefér 8 liter, ami azért elég nagy teret enged, mert 8 literrel már elég sok autó elmegy, ez kb 7 liter benzinfogyasztásnak felel meg, az 1.4-1.6 körüli benzinesek esznek ennyit, persze ez is típus és tömeg függő

olaszt semmiképp sem javaslok, inkább japán, azokkal sokkal kevesebb a probléma, főleg pl egy toyota corollával

2013. szept. 4. 20:28
 26/26 anonim ***** válasza:
de akár egy toyota yaris is lehet, ha nem kell nagy hely
2013. szept. 4. 20:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!