Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Normális ez egy gyertyánál?

Normális ez egy gyertyánál?

Figyelt kérdés
A gyertyán lévő porcelán mozog, az aljánál el van repedve. 4 gyertyából 2 ilyen. A kocsimból 3 kitudtam szedni de a 4. úgy bele van szorulva hogy nem tudom kiszedni. Nem rég van nálam az autó nem tudom mikor cserélték, félek hogy elcseszem a menetet. Egyébként nem is indul az autóm. Szerintetek?
2013. szept. 1. 14:32
 1/7 anonim ***** válasza:
A porcelánt szeded ki a gyertyából? Nem értem, mindenesetre azokat a gyertyákat jó messzire dobnám el. Mert ha porcelán esik a hengerbe, az nem kellemes.
2013. szept. 1. 14:37
 2/7 anonim ***** válasza:
Biztos hogy nem normális. Én azonnal cserélném az össze gyertyát. Amelyik gyertya nem akar kijönni azt meg próbáld úgy, hogy az gyertyakulcs erőkarját meghosszabbítod.
2013. szept. 1. 14:37
 3/7 anonim ***** válasza:
fel kéne melegíteni gázlánggal a gyertyát és úgy kihajtani. És az összest cserélni.
2013. szept. 1. 14:59
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem normális! Cseréld ki az összes gyertyát.
2013. szept. 1. 16:20
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
2013. szept. 1. 16:38
 6/7 anonim ***** válasza:
És még annyi, hogy nem tudom mennyire vagy jártas benne, de ne tépd meg betekeréskor a gyertyát, és hideg motornál tedd be! (Úgy értem erőkarral ne húzd rá, mert beragad...)
2013. szept. 1. 19:30
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem szoktam meghúzni őket ... De ez az egy ami nem jön ki nagyon fura nekem, mert megindítottam nagy nehezen, jött is épp csak, aztán megint megszorult. Nem tudom miért, holnap elvontatom a kocsit szervizbe, talán nekik van valami hatásosabb eszközük.
2013. szept. 1. 20:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!