Egy átépített motort levizsgáztatnak műszakin?
Figyelt kérdés
Van egy tervem, vagyis már félig készen van. Szóval egy Aprilia Pegaso 125 gépet szeretnék átépíteni teljes elektronikus vezérlésűre. Sikerült vennem egy vadonatúj Rotax 122 blokkot Ausztriából, a teljes elektronikát fedélzeti számítógéppel együtt(egy Aprilia RS 125 2011.évjáratű motoré kerül bele, mert a blokk ugyanaz) már megrendeltem, ledes lámpák, új festés egyszóval a vázon és az idomokon kívűl minden újúl rajta. Ezekkel a módosításokkal lefogják műszakiztatni? Nem barbár módon lesz összekrakva, találtam egy nagyon profi Aprilia szerelőt aki megcsinálja az egész átépítést.2013. szept. 1. 12:46
1/6 A kérdező kommentje:
azt elfelejtettem hogy a hátsó villa ki lesz szélesítve, mert 170/55/R17 gumi kerül hátra.
2013. szept. 1. 12:48
2/6 anonim válasza:
A ledes lámpákat alapból nem szeretik, de egy kis kenőpénzzel minden megoldható, csak ésszel kell csinálni. Beszélj a szerelővel hogy van-e ilyen kapcsolata aki eltudná ezt intézni, mert idegenként odamenni a vizsgaállomásra és rögtön megkenni őket egyből feljelenthetnek vagy jobb esetben elzavarhatnak.
3/6 A kérdező kommentje:
nem akarok megkenni senkit. egy korszerű pegasot akarok építettni magamnak, ha a műszerek rendben vannak rajta, vadi uj brembo fékek kifogástalanul működnek stb. igy is beleköthetnek valamibe? az a probléma hogy a szerelő dunántúli, én pedig kelet magyarországon lakom, itt akarom vizsgáztatni helyben.
2013. szept. 1. 12:57
4/6 anonim válasza:
Szóval te kérdezted a műszerfalat?
5/6 A kérdező kommentje:
igen, én kérdeztem :)sztem te ajánlottad az Rs műszerfalat és sikerült is szerezni komplett RS 125 elektronikát fedélzetivel, mindennel együtt. nem olcsó de a lényeg hogy megvan.
2013. szept. 1. 14:13
6/6 A kérdező kommentje:
ma felkerestem a helyi vizsgáztató állomást, és őszintén elmondtam nekik hogy mit szeretnék a motorral. meghallgattak, majd azt mondták: hogyha megfelelően vannak elvégezve a módisítások, magyarán a blokk tökéletesen van beépítve, megfelelően van rögzitve, motorkerékpárba való és a váz gyári, a fékek az előírt fékhatást tudják teljesíteni (gyárilag egyoldalon van az első fék, nekem mindkét oldalon lesz tárcsa felszerelve), a világítás megfelelő, vagyis ha minden megfelelő lelehet vizsgáztatni. a lényeg a váz és a blokk.
2013. szept. 2. 19:36
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!