Audi vs BMW vs Mercedes?
Nah akkor ide is beírom a véleményem:) Mindegyik autónak van jó és rossz oldala.
Lássuk először is a Mercedest: Szép autókat gyártanak, viszont én is úgy vagyok, hogy ha meglátom
a jelét az öreges szó jut az eszembe valószínű ez csak itthon alakult ki így. A legrosszabb a márkával
kapcsolatban, hogy indokolatlanul magasak az alkatrész árak pl 2000 es Mercedes CL500 kb 1,5-2 Mft
egy első fényszóró kb 300ezer Ft ba kerül hol élnek ezek? A másik pedig mindenhol azt hallom, hogy a szervízekbe
le se sz...ják az embert meg azt mondják jah Mercid van akkor fizesd meg! Minden kis dologért írgalmatlan
árakat kérnek! A másik két márkára sem mondom, hogy olcsó szó sincs erről, de ennyire nem szálltak még el.
Szóval én ezért se választanám ezt, plusz mivel lassan minden brazil ezzel jár ezért sem!
Nézzük az Audit: Nagyon szép anyagokat használnak az autóikban amik kb 3-4 évig szépek:) Utána elég leharcoltan
tudnak kinézni főleg az ülések. A formatervezőknek nem lehet túl nagy a képzelőereje majdnem az összes
modellre rá húzták ugyanazt a formát (nem kell velem egyet érteni én így látom) pl Audi A4 ,A8
szinte ugyanaz az eleje. A másik dolog pedig, hogy a jó anyagok költségeit a baromi nagy spórolással
próbálják meg fedezni pl ha megnézitek Audi A4 (b6, B7) műszerfala ugyan az csak a kormányt cserélték le
vagy nézzük az új Seat Exeot a régi B7 es Audi karosszériáját adták és a B6/B7 es A4 cabrio műszerfalát kapta.
Oké, hogy válság van, de ennyire? Egy 10-20 millió Ft-os prémium autókat gyártó cégtől azért nem ezt várná
az ember...! A BMW mindíg tud újdonságot hozni és ilyen spórolásokat én még nem láttam tőlük. Ettől
függetlenül tetszenek nekem is az Audik jobban mint a Mercedesek. Az Audi A7es talán most az tetszik a legjobbam
az Audik közül. A három márka közül az Audik nagy előnye, hogy elsőkerekesek szóval télen is használhatóak, ha dombra kell felmenni ez egy elég nagy plusz. Viszont mivel a BMW-nél már kérhető az xdrive hajtás
a Mercedesnél pedig a 4matic ezért már azokkal sem probléma. Igaz azok a modellek többe is kerülnek!
Akkor a BMW ről: Technikailag nagyon ott vannak. Formailag is nekem a BMW tetszik a legjobban. Elég sok autós újságot láttam már és a 3 márka közül 90% ban mindíg BMW nyer az összehasonlító tesztekben. A megbízhatóság és az elégedettségi mutatók rangsorában is rendre megelőzi az Audit illetve a Mercedest. Szóval szerintem a 3 márka közül jelenleg a BMW vezeti a rangsort! A top gear szerint az új 5 ös annyira jól sikerült, hogy szinte azt mondhatjuk, hogy ez a tökéletes autó megtestesítője. Plusz a BMW nek van még egy nagyon jó
tulajdonsága még pedig az, hogy csajmágnes az összes :) Nem hiába mondják aki csajozni akar BMW t vegyen!
Gondolom látszik, hogy én BMW párti vagyok a fent leírtak miatt stb miatt is.:) Valószínű sokan nem értenek
velem egyet nem is kell én csak a saját tapasztalataimat, meglátásaimat írtam le.
UTOLSÓ!
a másik kérdés is az enyém:)
2.írtad le nekem :)
Na jó akkor tisztázzuk végre.
Audi,skoda,vw,bugatti,lamborghini,porsche,seat ezek mind egy vállalat aminek a porsche a fő részvényese.
Szerintem egyébként az r8 a legkirályabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!