Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek még mindig van...

Szerintetek még mindig van tekintélye egy 15-20 éves Mercedes S-osztálynak?

Figyelt kérdés
egy szépen rendbe rakott modellre gondolok, nem egy hányatott sorsúra.
2013. aug. 25. 09:49
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
39%
Nincsen.
2013. aug. 25. 09:54
 2/30 A kérdező kommentje:

nem tudom te mivel jársz, de ha hallanád magad mellett a v12-t lehet másképp vélekednél :)

Hogy ha valami komolyabban motorizált járgánnyal közlekedsz akkor vedd úgy, hogy nem írtam semmit ;)

2013. aug. 25. 09:59
 3/30 anonim ***** válasza:
53%

Nem a motor méretétől lesz prémium egy prémium autó. Az IFÁ-ban is nagy motor van, mégse hullanak utána a csajok ;)

Egy autó státuszszimbólum. Attól esz "tekintélye", hogy a gazdájának anyagi körülményeit tükrözi. Egy Új S500-as tükrözi is ezt. Egy 20 éves S500-as már csak azt tükrözi, hogy "nédd' má' a csóró gyerek menőzni akar, de tankolni is alig tudja a 20 éves sz*arát".

Összességében egy 20 éves S500-as nem tükröz státuszt, mert egy új autó árának töredékéért az ember után dobják, a teljesítményétől sem kell elájulni, mert 320 LE 2 tonna önsúlyra, kis túlzással egy tunning golf odaveri és ha egy 60 évnél fiatalabb valaki száll ki belőle, akkor ilyen elcsúszott maffiózó érzést kelt csak, ami minden, csak nem pozitív...

Szerintem.

Persze más kérdés, aki szereti a márkát és szereti a típust, szépen, KORHŰEN felújítja és jár vele, mert SZERETI annak egészségére. Egy hasonló felfogású társának biztos tetszene is, veterán vagy autó találkozón pár év múlva biztos látni majd belőlük párat. Én is szívesen megnéznék belőle egy patika állapotút, de otthonra nem kéne, az tuti.

2013. aug. 25. 10:28
 4/30 anonim ***** válasza:
38%
Igaza van az utolsónak, hacsak nem egy 60 feletti ember száll ki belőle, ultra gáz. Tekintélye pedig 0.
2013. aug. 25. 10:38
 5/30 anonim ***** válasza:
48%

De tudtam, hogy lepontozol...

Nem is néztem ki többet abból, aki egy 20 éves autóval akar menőzni a V12-re...

2013. aug. 25. 10:39
 6/30 anonim ***** válasza:
24%
3as vagyok, én ellensúlyoztam a lepontozását minden válaszolónak. :D
2013. aug. 25. 10:49
 7/30 anonim ***** válasza:
24%
vagyis én a 4es voltam
2013. aug. 25. 10:52
 8/30 A kérdező kommentje:
nem pontoztam le senkit
2013. aug. 25. 10:54
 9/30 anonim ***** válasza:
0%
Ha a tekintély alatt a faroknövelést érted akkor a válasz igen.
2013. aug. 25. 10:55
 10/30 anonim ***** válasza:
64%
Ha újszerűen megőrzött állapotú, akkor van tekintélye, bár nem feltétlen több mint bármely más réginek, ami hasonlóan klasszikussá érett, és feltűnően szép állapotban van. A tekintélyt ebben a korban már nem az autó prémium mivolta, hanem a rendben tartás, törődés, vigyázás reflektálása adja. Egy szép, gyári Golf 2 után ugyanúgy megfordulnak, mint egy Bálna után.
2013. aug. 25. 10:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!