Szerintetek még mindig van tekintélye egy 15-20 éves Mercedes S-osztálynak?
Figyelt kérdés
egy szépen rendbe rakott modellre gondolok, nem egy hányatott sorsúra.2013. aug. 25. 09:49
21/30 A kérdező kommentje:
Nem mint márkát mondtam le, hanem mint állapot.
2013. aug. 25. 15:30
22/30 anonim válasza:
"megsúgom, hogy a hulladék suzukikkal menőznek legtöbbet a fiatalok" nekem ez nem állapot fikázásnak tünt.
23/30 anonim válasza:
De egyébként te most venni akarsz autót vagy csak kérdezted?
24/30 A kérdező kommentje:
Te melyik szóval fejeznéd ki egy autó állapotát ami majd szétesik? Teljesen mind1 melyik szót választottam volna, ugyan úgy arra hoztad volna ki a dolgot, hogy a Suzukit, mint márkát fikázom.
2013. aug. 25. 15:38
25/30 A kérdező kommentje:
Csak 1 kérdés volt.
2013. aug. 25. 15:39
26/30 4165 válasza:
Én Suzukival járok. Szeretnék majd egyszer egy MB-t. De akkor is arra fogok figyelni, hogy nekem legyen tekintélyem. Vegyél olyat, amilyet szeretnél. Ne foglalkozz másokkal! Te tartod, a saját pénzedből.
27/30 anonim válasza:
15 évesnek van mert 1998-ba jött ki a W220.És a laikusok azt hiszik hogy 10 milliós.A W140-re már nem.
28/30 anonim válasza:
A W 221 néz ki úgy mint egy 10 milliós esetleg, nem mellesleg azok kb annyiba kerülnek. Nem értem a tekintély dolgot, amúgy, mert ha beállok egy 5 évesnél idősebb audi,merci,bmw mellé valahogy a 3 hónapos mazda 6 omat többen megnézik, pedig presztizse az 0, és a tekintélye se több( pedig méretre csak akkora mint egy 5ös bmw és a gyári gyorsulási adata is jobb mint a te ősrégi v12 mercidnek)
29/30 A kérdező kommentje:
Nem csodálom, hogy megnézik a mazda6-odat, mivel az egy gyönyörű autó, grat hozzá!
2013. aug. 26. 10:28
30/30 anonim válasza:
Van neki, ha tip-top állapotban van. Egy kocsinak 15-20 éves korától már kezd kialakulni a kultusza. Lásd a régen lenézett Ladákat, mostmár a szép példányokért több százezreket is kipengetnek. Akkor egy ilyen Mercinek miért ne lenne? Nem mellesleg az ilyen S-osztályok még olyan 1 millió környékén mozognak, tehát annyira nem is olcsók. Így látatlanban nem egy bunkónak ítéllek meg, gondolom nem pénisznövelőnek kell, hanem egy jó kis élményautónak. Magam is vadászom egy jóképű W124-esre(ami ugyan nem S, de egykorú azzal).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!