Első jogsim előtt, azzal A4-es lappal, amit az okmányirodában adnak, míg kiállítják a jogosítványt vezethetek már?
Olvass viszza,nehogymár egy analfabétának kelljen elmagyarazni,Különben is: "...hová az a rohanás, 17 év után nem bírsz már ki két hetet?
No neked mi a sürgető indok, nagymama szerepel benne?"Ez volt a kérdés.Elutazom,ezért akarom megtudni mire számítsak,mit hogy szervezzek.
Figyelj, ha valami hivatalos, nagyon fontos ügyben nem tudsz valamit, akkor biztos, hogy egy ilyen oldal a megoldás? Gondolkozz már, ember!
Okmányiroda, telefon, 5 perc. Se.
Ehelyett itt beszélsz össze-vissza, és teszed fel huszonötezredszer ugyanazt a kérdést, mint egy idióta.
De tudod mit? Elárulom: igen, vezethetsz azzal a papírral. Főleg külföldön. Remélem, nekem elhiszed, én biztosan tudom.
Nos, teljesen mindegy, hogy szabad-e (mert lehet, de nem szabad) vezetni azzal az A4-essel, mert annak akinek szabad, annak is csak belföldön szabad!
Viszont, ha nagymama él és virul, akkor kérd meg, hogy ugyan vegye már át helyetted a plasztik lapot, és küldje utánad a messzi külföldre, mert haladéktalanul el akarod kezdeni a vezetést!
Más: ha nemsokára elutazol és nem bírod ki jogsi nélkül, akkor kérd a kártyát személyes átvétellel a központi okmányirodába (az igénylést bárhol beadhatod), esetleg kérd sürgősséggel, és pár nap alatt a kezedben lesz a jogsid!
Bocs, de közben dolgom akadt.
Szóval, ha úgy teszed fel a kérdést, hogy "Most vizsgáztam - de két hét múlva hosszú időre külföldre megyek - hogyan tudnám gyorsan elintézni a jogosítványt", akkor megúsztad volna a trollkodást!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!