Motorosok! Bevállalnátok egy Európai motoros túrát? Kb. : 4000 km?
Szombathely-Sopron-Győr-Pozsony-Bécs-Brno-Prága-Teplice-Drezda-Berlin-Hamburg-Amszterdam-Brüsszel-Párizs-Bern-Milanó-Ljubljana-Graz-Szombathely..
Kb ilyen elképzeléssel..
na, vélemény..
Én nem, de nagybátyám volt, hogy egyetemi évei alatt, ahogy felszabadult a jogi karon tavaszi szemeszterben, őszig eltűnt a motorral amerre akkor mehet az országból, és egész szünetet motoros társasággal "keleti-blokkot járva töltötte", ma meg nyitott határok és nyíltan szabadabb erkölcsök mellett - mivel elég sok holt szezon-ja van egy könyvelőcég vezetőjének - európát járja egy fix motorostársaság, és változó utaskör társaságában, már Madridig eljutott motoron Budapestről, Münchent és Zürichet érintve odafelé, és jó az csak bő két és fél ezer kilométer óda, no meg valamivel kevesebb volt délen vissza. ;)
Hasonló beállítottságú és vérmérsékletű motorostársaságokat kell keresni/keresned. ;) Jövő nyáron elvben lehet lesz nekem is egy nagy északi túrám, csak az a baj, hogy korom miatt még korlátozott a motoros jogsim. :( De 24 évesen már irány velük Észak-Nyugat-Európa, majd onnan az Atlanti-óceánnál "lecsorogni" délebre egy kicsit.
Vicc, hogy autónál szerencsémre persze, és pont indokolatlanul - , hogy nincs, de motornál ilyen szigorú korlátok vannak, motorversenyzői múlttal is Európa szerte - utóbbit mind a kettőre értem.
Hát a Derbi Sendámmal lehet nem állnék neki :)
Egyébként nekem is nagy vágyam egyszer egy ilyen csapatos túra, viszont engem a műúton motorozás abszolút nem érdekel. Egy hegyen völgyön sárban homokban való endurózás viszont nagyon vonz, akár még egy KTM EXC vel is.
16/F
125ccm robogóval csináltam hasonl túrát. 3200km.
Nagyobb motorral sem lettem volna előrébb, mert soha nem közlekedem autópályán.
Bár a 100-110 autópálya tempót is bírná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!