Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Motorosok! Bevállalnátok egy...

Motorosok! Bevállalnátok egy Európai motoros túrát? Kb. : 4000 km?

Figyelt kérdés

Szombathely-Sopron-Győr-Pozsony-Bécs-Brno-Prága-Teplice-Drezda-Berlin-Hamburg-Amszterdam-Brüsszel-Párizs-Bern-Milanó-Ljubljana-Graz-Szombathely..

Kb ilyen elképzeléssel..

na, vélemény..

2013. aug. 30. 13:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
85%
ehhez csak 1 jó megbízható gép kell és pénz nem kell hozzá csordában menni
2014. máj. 21. 22:16
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Perszehogy mennék :) A mostanival is neki mernék vágni, 600-as sport-túra. De persze egy 1200-as BMW se lehet olyan rossz :D Szerintem a 15-20 ember nagyon sok, a leglassabb és leggyorsabb között nagy lenne a különbség, ezért nehéz lenne mindenkinek élvezni az utat. Szerintem ilyen túrázásra ideális 2, legfeljebb 3 motor, és az a legjobb, ha hasonló stílusban motoroznak. Ha már 4 motorral mentek, már akkor is nagy az esélye, hogy valaki hátráltatni fogja a kiscsapatot, vagy feszített tempóra kényszerít másokat. De nagyon jó lehet egy ekkora túra :) Eddig még csak 1-naposokon voltam, a lehosszabb 550km volt az Ausztriai Alpokba. Nagyon szép, csodás az útminöség, és rengeteg a szerpentin! Minden motorosnak, aki még nem járt arra, csak ajánlani tudom, hogy próbálja ki! ;)
2014. máj. 22. 10:02
 13/18 anonim ***** válasza:
82%
Nekem ez minden tekintetben sok lenne. Én nem szeretek és nem is nagyon tudok idegen helyen aludni. Olyan (rövid) túrára mennék, ahol maximum 1 éjszakát kell megszállni.
2014. máj. 22. 11:59
 14/18 BiTOPro97 ***** válasza:
100%

Én nem, de nagybátyám volt, hogy egyetemi évei alatt, ahogy felszabadult a jogi karon tavaszi szemeszterben, őszig eltűnt a motorral amerre akkor mehet az országból, és egész szünetet motoros társasággal "keleti-blokkot járva töltötte", ma meg nyitott határok és nyíltan szabadabb erkölcsök mellett - mivel elég sok holt szezon-ja van egy könyvelőcég vezetőjének - európát járja egy fix motorostársaság, és változó utaskör társaságában, már Madridig eljutott motoron Budapestről, Münchent és Zürichet érintve odafelé, és jó az csak bő két és fél ezer kilométer óda, no meg valamivel kevesebb volt délen vissza. ;)

Hasonló beállítottságú és vérmérsékletű motorostársaságokat kell keresni/keresned. ;) Jövő nyáron elvben lehet lesz nekem is egy nagy északi túrám, csak az a baj, hogy korom miatt még korlátozott a motoros jogsim. :( De 24 évesen már irány velük Észak-Nyugat-Európa, majd onnan az Atlanti-óceánnál "lecsorogni" délebre egy kicsit.

Vicc, hogy autónál szerencsémre persze, és pont indokolatlanul - , hogy nincs, de motornál ilyen szigorú korlátok vannak, motorversenyzői múlttal is Európa szerte - utóbbit mind a kettőre értem.

2016. dec. 23. 23:49
 15/18 anonim ***** válasza:

Hát a Derbi Sendámmal lehet nem állnék neki :)

Egyébként nekem is nagy vágyam egyszer egy ilyen csapatos túra, viszont engem a műúton motorozás abszolút nem érdekel. Egy hegyen völgyön sárban homokban való endurózás viszont nagyon vonz, akár még egy KTM EXC vel is.

16/F

2016. dec. 24. 12:33
 16/18 BiTOPro97 ***** válasza:
#15 Én Honda 125ccm-el enduro motorral versenyeztem, de már féltem a csuklóm, mert grafikus, és azon belül jól fizetett illusztrátor vagyok. Ha teszem ügyvéd vagy könyvelő lennék, akkor bejárnám, a ráadásul nekem kéznél lévő szabad/nyitott hegyi és tereptúra motoros út vonalakat Európában.
2016. dec. 24. 15:51
 17/18 BiTOPro97 ***** válasza:
Erdély például közúton is sokszor tereppálya amúgy. És nagyon szép hely. Csak sok a bunkó erdélyi román, és más faragatlan vidéki arra.
2016. dec. 24. 15:54
 18/18 anonim ***** válasza:

125ccm robogóval csináltam hasonl túrát. 3200km.

Nagyobb motorral sem lettem volna előrébb, mert soha nem közlekedem autópályán.

Bár a 100-110 autópálya tempót is bírná.

2017. máj. 18. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!