Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi nem jó a motoromon? Üdv...

Mi nem jó a motoromon? Üdv motorosok! Vettem egy 4T motort. Karburátoros. Típust nem írok, mert nem ez a lényeg, de nem Kínai. Alapjárati problémája van szerintem, de. >>>>>

Figyelt kérdés

. . . . . szóval!

Első indításkor tartani kell a gázt, különben leáll. Kb 30-40 másodpercig kell tartani.

Utána magától emelkedni kezd a fordulat. (ekkor már nem kell tartani)

Kis idő elteltével az alapjárat be is áll normálisan és menet közben is pl lámpánál való megállásnál is tökéletesen működik.

De az, hogy CSAK indításkor ilyen macerás? Az miért van?

2013. aug. 20. 00:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Esetleg valami szivató-féleség nem működik rajta? Nagyon béna tipp, de ez van.:) (Miért nem tudhatjuk meg a típust?)
2013. aug. 20. 00:48
 2/5 anonim ***** válasza:
benzinszűrő, benzinszivattyú, porlasztó körül kell keresni a hibát. Lehet eldugult szűrő, rossz szivattyú, vagy koszos porlasztó.
2013. aug. 20. 07:17
 3/5 anonim ***** válasza:

Legtöbb motor így viselkedik szívató nélkül. Szóval szerintem ott lesz a gond. Vagyis ha manuális akkor igazából veled van a gond, hogy nem használod :D Ha automata akkor pedig azzal.

Ha üzemanyag ellátási gondok lennének azt menet közben is észre lehetne venni, nem csak hideg motornál.

Kivéve persze ha a szívató rendszer üzemanyag ellátásával van gond, de ez már megint az 1-es pont.

2013. aug. 20. 12:39
 4/5 A kérdező kommentje:

Mint említettem nem vagyok nagy motoros, de autós "tapasztalataimra" támaszkodva én is az automata szivatóra gondoltam. Egyébként, mint kiderült nem is karburátoros hanem injektoros. (hát ennyit a hozzáértésemről :-D)

Amúgy Rieju Paseo 50ccm 4T-ről beszélünk. (Spanyol)

2013. aug. 22. 02:01
 5/5 anonim válasza:
Rieju meg még inyektoros is, az szopás :D
2013. okt. 12. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!