Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nem lehet beindítani az...

Miért nem lehet beindítani az Astrámat?

Figyelt kérdés
Most lesz 3 éves Opel Astra H autómmal az a baj, hogy ma be akartam indítani: Kuplungot benyomva elfordítom a kulcsot, és hiába erőlködik nem akar egyszerűen beindulni. Párszor próbálkoztunk és nagy nehezen egy kis gázt is nyomtam neki és sikerült. Mentünk vele egy kört, leállítottuk, utána meg már semmi baja nem volt, ugyanolyan mint régen pöcc-röff. Szerintetek mi lehet a baj?
2009. okt. 31. 21:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Hideg van.
2009. okt. 31. 22:11
 2/7 anonim ***** válasza:

lemerült az akkumulátor, a hideg jobban megviseli ilyenkor szoktak előjönni az ilyen hibák

annyira viszont még jó, hogy menet közben fel tudta tölteni a generátor, de lehet, hogy két nap múlva újra lemerül, és be sem fog indulni

2009. okt. 31. 22:11
 3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ. Néztem az akksinak a "szemét" vagy micsodája az, és az viszont zöld, ami ugye azt jelenti hogy jó. Vagy arra ne alapozzak? Még a gyári akksi van benne, lehet hogy le kellene már cserélni?
2009. okt. 31. 22:44
 4/7 anonim válasza:
gyakran indítsd be ne merüljön le az akksi
2009. okt. 31. 22:45
 5/7 anonim ***** válasza:
Figyelj, ha a motrot jól meghajtsa akkor nem az a baj, nem azért nem indul be. 2 dolog lehet: vagy túl alacsony a motor kompreszioja, a sűrítesi aránya, vagy az izzógyertyák meghibásodtak. Persze ha diesel.
2009. okt. 31. 23:16
 6/7 anonim ***** válasza:
alapjárati léptetőmotor
2009. okt. 31. 23:24
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. Bocsánat elfelejtettem leírni hogy benzines. 3 napig állt azután nem sikerült. Ugye tegnap nagy nehezen beindult, mentünk vele, semmi gond nem volt. Ma kiváncsiságképpen beindítottam és semmi gond nem volt vele, úgyhogy valószínű az akksi már nem az igazi, vagyis remélem hogy nem más valami lehet.
2009. nov. 1. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!